Пликове за печене,моля за съвет!

  • 25 805
  • 23
# 15
аз вземам на Алуфикс и съм много доволна
Виж целия пост
# 16
Здравейте! Връщам тази тема на първа страница, за да не пускам нова за същото.

Въпросът ми е: В събота пекох свинско месо с картофи в плик на Fino. Станаха страхотни с едно изключение. Някои от парченцата направо имаха вкус на найлон  Shocked И нямам идея защо. Предположих, че са били най-външните, които са опирали в плика. Но защо имаха такъв вкус? Къде сбърках? Случвало ли ви се е?
Виж целия пост
# 17
Никога не ми се е случвало това. Намаза ли плика с мазнина?..........или пък самия плик си е миришел така newsm78
Виж целия пост
# 18
Прощавайте за тъпия въпрос , но не съм по готвенето,а искам да пробвам печенето с плик. Как разбирате че са готови продуктите в тези пликове, особено в микровълнова. Предполагам не ги отваряте, по-бързо ли стават готови от печене без плик.
Виж целия пост
# 19
Да ти кажа аз в микровълнова не съм го пробвала, но иначе в обикновена фурна като хване коричка и е готово.Незнам дали е по-бързо ,но пък е милиони пъти по вкусно Wink
Виж целия пост
# 20
Благодаря ти  bouquet
Виж целия пост
# 21
Аз все ги гледам тези пликове и се каня да купя,но все забравям.Но сега ме заинтригувахте особено със зеленчуците,предполагам стават лесно и за здравословни.
Виж целия пост
# 22
Моите пликове са на фирма  "Toppits".И са в кутия на руло 10 метра.Режеш колкото ти е необходимо.Има 12 пласмасови лентички.Мернах ги в Била и са около 1.50 лв.
и аз си купих такива, но ми се струва, че има метал в лентичките и ме е страх да ги ползвам в микровълновата. ти пробвала ли си ги?
Виж целия пост
# 23
Значи малко съм се объркала за дължината, не са 10 а 3 метра.

10 метра е найлона за завиване на продуктите.

Моите лентички са кафяви и нямам проблем с микровълновата.
Снощи правих картофи с чушки,лук,чесън и подправки .Станаха чудни.

Сложи 1 лентичка само за секунда в микрото и ако не излизат искри действай!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия