Пиле с ориз (специална дроб-сарма)

  • 27 796
  • 71
# 15
За  тази вечер мисля да я пробвам само че понеже нямам нито пържоли,нито кайма ,ще сваря едно пиле ,ще го нарежа на кубчета и другото както си е по рецептата на Лео.Благодаря много ,знам че ще стане вкусничко,а и чакам една дружка ... Party PartyИ така .Ами това е щастието се криело в малките удоволствия .А хубавата храна е едно от тях . Heart Eyes Hug
Виж целия пост
# 16
Това го правя от години и е едно от любимите ни ястия.
Виж целия пост
# 17
Супер, в почивните дни ще го направя!  bouquet  chef
Виж целия пост
# 18

Днес я сготвих, както си обещах вчера, защото ми се стори страхотна на пръв поглед от снимката, а и лесна за приготвяне. Стана страшно вкусна, за пореден път се уверявам, че рецептите на Лео са приказни.   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря!
Виж целия пост
# 19
Лео, след малко ще я правя (после ще те похваля пак  Simple Smile), но имам няколко питания - 3ч.ч. ориз ми сз струват адски  много, ние двамата ще има да я ядем 2 седмици  Crazy Може ли да го направя с една и ако да, това променя ли другите пропорции? Месото ще ми бъде говеждо, нямам пиле в момента, нарязала съм го на зарчета и съм го накиснала с подправки, горчица и майонеза, да стане после крехко. Какво мислиш  Thinking
Виж целия пост
# 20
Намали ориза, другото няма смисъл, от две чаши правя цяла тава.

Говеждо не съм готвила, да каже някой дето знае със сигурност. Thinking
Виж целия пост
# 21
Добре, мерси  Heart Eyes, говеждото си е като телешкото, малко по-жилаво, но на ситно и накиснато няма разлика после, неутрален вкус, би трябвало да стане. Ще я направя, ще снимам и ще пиша пак  Hug
Виж целия пост
# 22
Толкова хубавичка ми изглежда на снимките, че днес ще я правя, но с кайма, че това съм купила......А и най-вече да пробвам заливка:)
Виж целия пост
# 23
Хайде пак аз, Лео, сори за глупавите въпроси, ама да не стане фал - запържвам лука малко и после добавям и роиза докато стане прозрачен. Дотук добре, ама няма ли така съвсем да ми се скашка лука или?  newsm78
Виж целия пост
# 24
Хайде и от мен едно въпросче- под пипер имаш впредвид червен или черен пипер? 
Виж целия пост
# 25
Хайде и от мен едно въпросче- под пипер имаш впредвид червен или черен пипер? 

И аз не разбрах, затова слагам и от двата  Mr. Green

Аре, бе, Лео, лукът ми е готов  Tired
Виж целия пост
# 26
Добре, мерси  Heart Eyes, говеждото си е като телешкото, малко по-жилаво, но на ситно и накиснато няма разлика после, неутрален вкус, би трябвало да стане. Ще я направя, ще снимам и ще пиша пак  Hug

Защо изобщо се чудиш? Ще стане говеждо с ориз и заливка и толкова.
Много често готвя (само дето е телешко). Щом ти е говеждо, не е зле предварително да го задушиш, ще остане жилаво, ориза бързо става.

И вземете сменете сЪрмата със сАрма, уж проверка за правопис има  пък го пропуска.
Виж целия пост
# 27
Защо изобщо се чудиш? Ще стане говеждо с ориз и заливка и толкова.
Много често готвя (само дето е телешко). Щом ти е говеждо, не е зле предварително да го задушиш, ще остане жилаво, ориза бързо става.
И вземете сменете сЪрмата със сАрма, уж проверка за правопис има  пък го пропуска.

Направих го, стана супер. Снимки - утре. Задуших го добре, няма никакъв проблем  Peace
Правописът не действа за много неща така или иначе, ти не се ядосвай за дреболии. Ако вземем да прави забележка за всяка правописна грешка.... трябва да стоим денонощно пред компа  Grinning
Виж целия пост
# 28


Радвам се, че е станало добре Hug

П.П. Ако има още грешки, може и на ЛС!  Mr. Green
Виж целия пост
# 29
Пробвайте да сложите и нарязан киселец. Същата рецепта я правя с кайма и с киселеца добива прекрасен вкус.
Свеки го прави това чудо със лапад,кайма ,ориз и заливката...мммммм
Детето ми не обича много ориза,ама това винаги го изяжда с удоволствие
Лео- ще я пробвам тая дроб сърма с пиле Hug
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия