Питанка за миш-маша?

  • 1 508
  • 23
# 15
Пресните чушки стават като печените, малко повече се задушават.
И без домати миш-маша става великолепен, никога не слагам домати!
Моя си облизва пръстите!   chef
Виж целия пост
# 16
Аз пък харесвам миш-маша повече с пресни чушки и въобще с пресни зеленчуци. Люспите не се усещат. Аз нарязвам повече лук и чушки на едро и ги запържвам заедно, докато лукът стане прозрачен (не обичам чушките да са разкашкани, а леко да хрупкат).След това прибавям доматите, оставям да ври малко. Накрая яйцата, натрошено сирене и много магданоз, мммммммм Crazy.


и ако има повече сосче - с препечени филийки - още по голямо ммммм
Виж целия пост
# 17
Аз пък харесвам миш-маша повече с пресни чушки и въобще с пресни зеленчуци. Люспите не се усещат. Аз нарязвам повече лук и чушки на едро и ги запържвам заедно, докато лукът стане прозрачен (не обичам чушките да са разкашкани, а леко да хрупкат).След това прибавям доматите, оставям да ври малко. Накрая яйцата, натрошено сирене и много магданоз, мммммммм Crazy.


и ако има повече сосче - с препечени филийки - още по голямо ммммм

И пресни люти чушлета  Crazy...
Виж целия пост
# 18
Аз пък харесвам миш-маша повече с пресни чушки и въобще с пресни зеленчуци. Люспите не се усещат. Аз нарязвам повече лук и чушки на едро и ги запържвам заедно, докато лукът стане прозрачен (не обичам чушките да са разкашкани, а леко да хрупкат).След това прибавям доматите, оставям да ври малко. Накрая яйцата, натрошено сирене и много магданоз, мммммммм Crazy.


и ако има повече сосче - с препечени филийки - още по голямо ммммм

И пресни люти чушлета  Crazy...
Снощи го направих точно така - стана много вкусен......... и не остана....... Laughing
Виж целия пост
# 19
Аз пък харесвам миш-маша повече с пресни чушки и въобще с пресни зеленчуци. Люспите не се усещат. Аз нарязвам повече лук и чушки на едро и ги запържвам заедно, докато лукът стане прозрачен (не обичам чушките да са разкашкани, а леко да хрупкат).След това прибавям доматите, оставям да ври малко. Накрая яйцата, натрошено сирене и много магданоз, мммммммм Crazy.


Точно така го правя и аз  Simple Smile
С малката разлика, че понякога не слагам домати
Виж целия пост
# 20
Ммммм любима манджа!
Аз го правя с пресни зеленчуци с все люспите. Задушавам пипера докато омекне и като му изври водичката го оставям леко да се запържи. След това слагам доматите, нарязани на ситно да се сварят и когато се сварят добре слагам малко захар ако са по-кисели. После слагам яйцата и най-накрая солидно количество нарязан на ситно чесън, когато ястието е вече свалено от огъня, но все още е вряло. Сирене в миш-маша не слагам, но след това задължително се хапва с много сирене и салата от пресни краставици. Аз лично предпочитам да го ям студен /на стайна температура/, а не топъл.
Их, ама и вие! Говори ли се за такива вкусотии по нощите! newsm55
Виж целия пост
# 21
Веднъж ядох миш-маш печен в тава с цели доматчета. Понякога все още го сънувам Hug.
Ядох го в заведение - там го правят в големи и дълбоки тави. Едва ли мога да го направя толкова хубав в домашни условия Sad
Виж целия пост
# 22
Веднъж ядох миш-маш печен в тава с цели доматчета. Понякога все още го сънувам Hug.
Ядох го в заведение - там го правят в големи и дълбоки тави. Едва ли мога да го направя толкова хубав в домашни условия Sad

ЕЕЕЕ, недей така. Сигурна съм, че можеш и сама да си го направиш. Аз пък по-хубав от моя миш-маш не съм яла Blush, защото само аз си го правя така, както го обичам.
Виж целия пост
# 23
... Аз нарязвам повече лук и чушки на едро и ги запържвам заедно, докато лукът стане прозрачен (не обичам чушките да са разкашкани, а леко да хрупкат).След това прибавям доматите, оставям да ври малко. Накрая яйцата, натрошено сирене и много магданоз, мммммммм Crazy.
Peace...правя го по същия начин, но понякога слагам и моркови...  chef
Това е и моята представа за чуден миш-маш, правя го у дома и всички го харесват  bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия