Как се "хлорират" яйца?

  • 1 083
  • 4
Не зная дали терминът е точен, но искам да използвам домашни яйца в полусуров вид и ме е страх. Чувала съм, че някои готвачи ги обработват преди употреба, но не знам как става... Някой може ли да ми помогне  newsm78
Виж целия пост
# 1
Хлорират се с тризон.
Виж целия пост
# 2
Хлорират се с тризон.

но не концентриран, а някакъв-процентен разтвор на тризон. Ако намеря колко - ще пиша.
Виж целия пост
# 3
До колкото си спомням- 5 %- ен беше разтворът на хлорна вар, държат се 10 мин и се изплакват обилно на течаща вода.
Виж целия пост
# 4
Много ви благодаря, момичета!   bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия