панирани пилешки дробчета

  • 15 755
  • 3
Утре ще имам гости,и мисля да правя панирани пилешки дробчета.Някоя мама би ли ме посъветвала как да ги направя за да не станат сухи и панировката да е хубава,абе общо взето да са като на заведение. Laughing
Виж целия пост
# 1
За панировката:
белтъци + бира/газ. вода + брашно( в което пък може да има и червен п-р)
......или брашно(+ червен п-р по желание), яйце, галета/цар.брашно
......или брашно/цар. брашно(+червен п-р по желание), яйце, корнфлейкс/карт. люспи....,
 като с вторите два варианта ще са по- сухи дробчетата според мен.
Виж целия пост
# 2
Брашно+яйце,после в галета и бам в тигана  chef
Но да не са сурови,а преди това ги топни във вряла вода,докато си променят цвета.По този начин поемат малко вода и после при пърженето не стават сухи PeaceПосле ги поръсваш с подпрваки/черен пипер,къри,чубрица,сол/,панировката и после пържене Simple Smile
След като са готови,слагаш отгоре резенчета лимон  ideauu
Надява се да съм ти помогнала cook
Виж целия пост
# 3
благодаря ви много момичета Grinning
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия