купих си кори за лазаня

  • 26 265
  • 17
# 15
ОHne Vorkochen оzна4ава беz варене, и аz полzвам такива.
Гледам по БГ ТВ поzват такива, кото предварително се варят, такива са наприемр от Фирмата Barilla.
Корите си омекват от доматеното сос4е с кайамата т.е. плънката.
Като трябва да добавя, 4е под първата кора т.е. на дъното съсШо Трявва да сипеШ с 4ерпак малко от плънката ина4е най_долната кора остава суха.

Отгоре,когато бърzам, вместо сосо беШамел слагам гъста сметана  и настърган каШкавал. Супер става така
Виж целия пост
# 16
Покрай тази тема такава лазаня извъртях, 4е сега не мога да ди6ам  Joy
Виж целия пост
# 17
За да не се повтарям , прочети ето тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=143802.0
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия