Днес правих торта с крем от маскарпоне.Преди това не бях работила с маскарпоне.По указание в рецептата трябваше да разбия маскарпонето с пудра захар ,отделно сметана и след това да ги съединя.За съжаление маскарпонето ми се втечни,дори добавената разбита животинска сметана не подобри положението.Въпреки всичко сложих ринга и наредих ред блат ред течен крем и отгоре карамел с масло сметана и лешници после пак блат повторение на крема и карамела,завърших с блат,излях отгоре разтопен шоколад със сметана и в хладилника с надеждата да се стегне,но уви.Отстрани крема започна да се процежда и за няколко часа може би изтече отстрани около ринга около една трета.Моля да ми кажете къде ми е грешката.Разбивах с миксер а може би е трябвало с бъркалка.Следвах точно указанията,пудрата захар към маскарпонето,сметаната отделно разбита и после я добавих.Четох в нета различни варианти.Сметаната с маскарпонето се разбиват заедно и се добавя захарта,или сметаната със захарта и после се добавят към маскарпонето.нямам опит с този продукт и моля за съвет,защото на вкус тортата стана чудесна.