Интересно предястие със сирене

  • 5 586
  • 42
# 15
Яла съм такова нещо. Страхотно е!  Peace
Виж целия пост
# 16
Снежи, звучи много вкусно - със сигурност ще го пробвам, когато си набавя бългаско сиренце!  bouquet
Виж целия пост
# 17
яла съм такъв специалитет в ресторант в Банско, много ми хареса, наистина готина рецепта  Peace
Виж целия пост
# 18
О, непременно и аз ще пробвам. Peace
Виж целия пост
# 19
Благодаря,че ми напомни за това прекрасно предястие!Ядох го в един ресторант и наистина е чного вкусно!
след посите ще го пробвам задължително
  bouquet
Виж целия пост
# 20
 Пробвах го, не е лошо. Бучках  си го с винце цяла вечер, накрая като десерт  Laughing . Мъжа ми не го хареса, но го изяде, а сина ми не мога да накарам да яде сирене, само "скрито".
Виж целия пост
# 21
Снежи, задължително ще го пробвам - обожам сирене със всякакво сладко   bouquet
Виж целия пост
# 22
Момичета, ако някоя от Вас знае рецептата за това сирене ще бъда мнооооого благодарна Peace (за съжаление не знам точно как се казва това нещо, но е страшно вкусно, просто нямам думи)
Значи веднъж във едно заведение си поръчахме "това нещо", както вече споменах не запомних как се казва и беше невероятнооооо.
Плочки сирене, отгоре полети с мед и много ситно смлени орехи (да уточня само предястието беше топло), което ме навежда на мисълта, че може би или И сиренето се затопля малко на фурна - да се позапече т.е.) или, което при всички случай се прави се разтопява меда на водна баня и към него се прибавят орехите след което се полива.
Ако някоя от Вас е правила това сирене или пък някъде е опитвала и предполага как се праави моля да сподели  bouquet
Виж целия пост
# 23
Аз го правя по следния начин - искиснато сирене нарязвам на плочки, слагам го в тефлонов тиган за много кратко, в общи линии да се затопли, обръщам и поливам с мед, когато се поразтопи меда го вадя от тигана и го поръсвам с орехи в чинията. Това е моят начин, става вкусно Peace
Виж целия пост
# 24
Аз режа сиренето на плочки завивам във фолио за печене и слагам на скарата за по около 2-3 мин. от всяка страна.След това махам фолиото и посипвам с мед и орехи. Става хубаво.
Виж целия пост
# 25
Благодаря Ви момичета  bouquetще го пробвам, , както казвате, защото наистина е страхотно Simple Smile
Виж целия пост
# 26
И аз го правя като tzveti 1. Добавям ми малко подправки - черен пипер, розмарин и мащерка
Виж целия пост
# 27
Ето още един вариант:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=166522.0
Виж целия пост
# 28
Аз го правя така:
изкиснато сиренце, разрязано на порции, поръсено с босилек, мед и орехи, слагам го в тавичка и го оставям във фурната докато сиренцето поеме от меда, подправката и така леко се запича.
Виж целия пост
# 29
Момичета, ако някоя от Вас знае рецептата за това сирене ще бъда мнооооого благодарна Peace (за съжаление не знам точно как се казва това нещо, но е страшно вкусно, просто нямам думи)
Значи веднъж във едно заведение си поръчахме "това нещо", както вече споменах не запомних как се казва и беше невероятнооооо.
Плочки сирене, отгоре полети с мед и много ситно смлени орехи (да уточня само предястието беше топло), което ме навежда на мисълта, че може би или И сиренето се затопля малко на фурна - да се позапече т.е.) или, което при всички случай се прави се разтопява меда на водна баня и към него се прибавят орехите след което се полива.
Ако някоя от Вас е правила това сирене или пък някъде е опитвала и предполага как се праави моля да сподели  bouquet
Това ли имаш предвид Grinning
Интересно предястие със сирене

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия