Интересно предястие със сирене

  • 5 587
  • 42
# 30
Аз режа сиренето на плочки завивам във фолио за печене и слагам на скарата за по около 2-3 мин. от всяка страна.След това махам фолиото и посипвам с мед и орехи. Става хубаво.
И аз така го правя,само че слагам орехите и меда да се запекат заедно със сиренето и после сервирам директно във фолиото  chef
Виж целия пост
# 31
Аз го правя с камамбер, мeда и орехите отдолу.
Виж целия пост
# 32
В сайта на Бон Апети има такава рецепта. Казва се:
"Козе сирене с мед и мащерка"
Виж целия пост
# 33
 пекано  - ПЕЧЕНО
Виж целия пост
# 34
Ще го пробвам, но този мед...странна комбинация.
Виж целия пост
# 35

мисля, че умишлено е написано така сори за оffа
Виж целия пост
# 36
Вкусотийка!!! Снощи го правих 2 пъти - само че на грила на МВ. Става много бързо.
Виж целия пост
# 37
Аз го правя в йенска във фурната, но не слагам галета, а босилек. Става божествено
Виж целия пост
# 38
Аз съм яла подобно,но имаше и няколко кръгчета домати. Много ми хареса!
Също съм яла хапки синьо ситене, които леко сладнееха, незнам дали с мед или нещо друго са ги подсладили,но и те много ми харесаха,както и на другите.
Виж целия пост
# 39
Сега малко тъпичък въпрос ,ама какъв вид трябва да е сиренето.
Виж целия пост
# 40
Сега малко тъпичък въпрос ,ама какъв вид трябва да е сиренето.
Най-обикновенно краве сирене  Peace
Виж целия пост
# 41
Подмазва ли се с нещо тавичката преди запичането или е на сухо ...???
Виж целия пост
# 42
Сега малко тъпичък въпрос ,ама какъв вид трябва да е сиренето.
Каквото имаш подръка-със всяко става-краве, овче, козе...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия