Death by Chocolate? Toрта-сърце?

  • 8 407
  • 26
# 15
Възраждам една стара тема, която е отличен начин да изненадате либето утре  Grinning
Миналата година го направих, тази - пак.
Рецептата е коригирана и преведена акуратно, т.е. ползвайте нея.

Чудесна идея  smile3521 newsm10

 newsm20   newsm51
Виж целия пост
# 16
Точно за нещо такова влязох да проверя  Simple Smile Heart Eyes
Само дето това със затоплянето малко не ми е ясно - на водна баня ли се затоплят или направо във гореща вода и няма ли да станат панагюрски яйця па вторият начин  newsm78 Сори,ако е глупав въпроса.  Hug
Виж целия пост
# 17
hahaha
В топла вода се има предвид, да са с еднаква температура като останалите продукти. Веднага ще коригирам.
Виж целия пост
# 18
 Laughing Добре,че попитах,че щеше да стане една панагюрска торта,не ми се мисли  Joy
Благодаря за разяснението   bouquet
Виж целия пост
# 19
АЙДЕ И АЗ ЩЕ ПРОБВАМ. ЩЕ СИ Я ИЗЯДЕМ ДВАМАТА САМИ Crazy Crazy
Бу, какъв шоколад става?
Виж целия пост
# 20
Аз с обикновен фин млечен я правих предния път - онзи, със синята опаковка от 0,90 ст.
Тези на Нестле ми се струват твърде сладки.
Виж целия пост
# 21
Ммммм,текат ми лигите,страшна вкуснотия ще да е това ама вече напазарувах за една друга торта.В другиден обаче ще пробвам и тази.Тамън няма да се мъча да я режа като сърце Embarassed
Виж целия пост
# 22
По-любовна торта не съм правила  Heart EyesМмммммммммммного вкусна,превъсходна! Стахотна трапеза си спретнахме с любимия- той ми приготви "любовни" спагети, а аз на него "любовна" торта.доста калории ни се събраха за изразходване Наистина страшна вкусотия се получи. Само на консистенция не я докарах много-стана малко като пудинг, но го отдавам на това,че не добавих шоколада към яйцата бавно,а малко избързах и сместа не можа да се хомогенизира. Инъче става много бързо и няма много да се бърка,меси и т.н.Както и да е де, невероятна е пак да кажа  Laughing Heart Eyes
Бу,много се радвам,че възроди тази прекрасна рецепта  Hug а либето ми още повече  Simple Smile

Виж целия пост
# 23
OH, MONOGO ме е яд, но не я направих.
таман се прибрах с пазара да почна да готвя, и нашия се появи с 1000000 лалета и ме замъкна в най- готината кръчма, в която някога съм ходила - талисман в лозенец... баси храната има там... не бях яла такива неща. изобщо не знаеш какво е агрегатноот състояние на храната, която ти поднасят...  Crazy Crazy
в събота ще я направя, обещавам!
Виж целия пост
# 24
в събота ще я направя, обещавам!
Само да добавя,че може да се комбинира шоколада с шоколадова глазура,примерно 50:50,става също много добре,а и мааалко по евтиничко.Аз си я купувам от нашето Пикадили,предполагам,че и в другите хипермаркети я има- 150гр. за 0.90лв.  Simple Smile
Виж целия пост
# 25
аз правя шоколадова смърт  death by chocolate много по лесно - правя т. нар. браунис  което си е прост шоколадов сладкиш с олио  5 яйца и какао. режа на парчета и редя в купа   Naughty ред сладкиш ред шоколадов крем на д-р йоткер и натрошени ядки най добре карамелизирани. рецептата си е американска да мойта е от истинска американка  Wink важното е повече крем да има и сипвам лъжица не се реже като торта то не си е и торта де поне според мен
Виж целия пост
# 26
И аз я  правих тази торта.Стана супер.Само 4е аз слойих 3 мле4ни шоколада и 3 шоколада с крем ноизет(незнам дали така се пише).И като се сложе една топка сладолед отгоре....става бижу.
Ох на диета съм ина4е пак бих я забъркала  Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия