Лук, копър, сол, черен пипер и риба от консерва. По избор. Каквито искате видове и вкусове, всичко е ок. Аз лично слагам риба тон и скумрия, за да е мазничко, че тонът е суха доста. Даже слагам малко зехтин допълнително. Слагам и аншоа. Всичко това накълцано и разбъркано. Става с всякакви консерви. Режете триъгълници, слагате плънка, завивате, обръщате, мажете с жълтък, ръсите ким, сол, червен пипер, люто, кой каквото иска и печете. Докато стане тестото розово и хрупкаво. И топли, и студени са много вкусни и ефектни. Аз пека върху оризовата хартия от тестото, но може и директно в тавичка с мазнина на дъното. Ако някоя риба е по-мазна и пусне мазнина, след изпичането наредете върху няколко слоя слафетки и те попиват.
Снимки:
Преди навиването
Навита
Навити и обърнати
Готови за печене
Изпечени