Съвети от вас за съхранението на готвено за бебе

  • 6 590
  • 17
# 15
За да не се пукат бурканчетата, аз използвам такива от майонеза или други подобни (които събират 250 г). Пълня два пръста под ръба и слагам в камерата без капачка. Като замръзне и храната, тогава слагам капачките. А също така си купих и едни кутийки, които са специално за микровълнова и замразяване. Има ги в супермаркетите и на тях пише на каква температура издържат.
Обаче със стерилизирането и аз не можах да се справя, затова карам на замразяване.
Виж целия пост
# 16
Не става това с бурканчетата, мами. Вчера пак пробвах - един пръст под ръба, силно затегнати, 20 минути и ТЦ! Иска ми се плодовите да не ги замръзявам. Тях като ги притоплиш пък трябва да ги чакаш да изстинат - много сложно.
Виж целия пост
# 17
Ако говориш за стерилизиране не става с всички бурканчета- само на Ганчев и Хаме са подходящи за това. Ако за замразяване- не затягай силно.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия