Какво сирене?

  • 1 337
  • 17
# 15
Отдавна не бях попадала на таква Дунавия.. Поне 10тина години не бях яла, защото ми имаше вкус на  Sick А тази наистина е по-различна.. Де да знам  newsm78
Правена е за износ за Русия, може да е по-истинска  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 16
Аз купувам на маджаров в началото започнахме с козе след това овче,а сега краве изкиснато за 24 часа .Когато имам възможност давам домашно смес козе и краве Grinning за мен това е идеалния вариант
Виж целия пост
# 17
Започни с козе или овче. Изкисва се поне 24 часа за да се обезсоли добре. Аз в началото сменях 2 води, по нататък само го накисвах в една вода и си го оставях в нея в хладилника, нарязано на порцийки, като ми дотрябва си взимам.
Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия