Чеснова франзела

  • 4 985
  • 19
# 15
А пък аз искам да попитам във фолиото хрупкава ли става франзелката или като претоплена ?
Виж целия пост
# 16
Аз не разбрах технологията с разрязването. Разполовява се франзелата на две ОТДЕЛНИ части. После всека част се реже донякъде на филийки и се увива отделно във фолио. Така ли?
Виж целия пост
# 17
Уауу много вкусно ми звучи.Ще  го скипря още тази вечер.БЛААГОДАРЯ Hug  bouquet
Виж целия пост
# 18
Двете части се увиват в едно фолио. Франзелата става мекичка от разтопеното масълце.
Виж целия пост
# 19
Благодаря, Тинче   bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия