Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Информация за училище ЕСПА

  • 67 422
  • 258
# 255


Лично за мен съм много по доволна от промените в училището... много повече ми харесва от старата и изхабена база в Младост...старата изхабена база не беше такава, когато ЕСПА получи сградата!
Недоброто стопанисване обичайно води до изхабяване!
А недобро стопанисване срещу получаваните суми е меко казано странно .... за останалото не смятам да ви противореча - права сте, че всеки има право на свое виждане за най-добрите условия за детето му.
Виж целия пост
# 256
Здравейте!
Малко стара е темичката, но ако някой от родителите на настоящите ученици чете, може ли да сподели мненния за Григор Наков? Би трябвало да е бил преподавател по математика през последните две години в ЕСПА. През следващата учебна година ще преподава на моето дете в друго училище и това поражда питането ми.
Виж целия пост
# 257
Моля ако има мами, които имат нова, актуална информация за ЕСПА да споделят впечатления за училището, материалната база, ежедневния ритъм. По-точно ме интересува предучилищния клас.
Виж целия пост
# 258
Здравейте,

Може ли да споделите инфо за учителите на бъдещия първи клас 2018/2019.
Също как е програмата, натоварена ли е за децата, уморяват ли се. Успяват ли да направят интересни заниманията по предметите или се претрупват от еднотипни домашни, скучни за децата?

Предварително благодаря.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия