Как съхранявате кашкавала в хладилника?

  • 9 597
  • 32
# 30
Изваждам от опаковката и слагам в чиния-никога не мухлясва,а купуваме доста 600-700гр.Майка ми го държеше в найлонова опаковка-резултата винаги лепкав или мухлясал кашкавал  ooooh!
Виж целия пост
# 31
Peace
Виж целия пост
# 32
Като начало, спряхме да купуваме бг кашкавал, зашото не може 2 пъти да купиш марка и качеството да е еднакво! Не казвам еднородност, защотот от партида до партида разлика има, няма спор, но обикновеният консуматор не може да я улови.
Освен това цената на вносните сирена Едам, Гауда и др, близки до бг кашкавал, е същата.

На времето си спомням, като дете, някой беше посъветвал майка ми , ако съхранява кашкавал в кутия, да сложи до него и шипка захар. Предполагам захарта поема влагата, вместо същата да остава по сиренето и да създава условия за развитие на плесен.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия