Кисело мляко

  • 1 926
  • 31
# 30
Не претендирам за желязна логика, както си се изказала! Естествено, че избора е на всяка една от нас, не е нужно да си толкова груба. Едва ли познаването на кравата лично е гаранция за качество на млякото. Изказах просто предположение, извинявай, ако си го взела за забележка лично към теб.


Catty m,Извинявай ако ти съм ти се сторила груба,ни най малко съм искала да те обидя.Няма никога гаранция,дори и да познаваш целия път по който минава млякото за обработка.Както казах всеки си решава сам,аз просто изразих мнение
 Peace
Виж целия пост
# 31
А за домашно подквасеното - не е ли малко опасно, поради няколко причини: не знаеш дали кравата не е болна от нещо, не се обработва за бактерии...?  newsm78
Catty m,желязна логика.Извинявай но предпочитам да знам коя е кравата и от къде идва млякото,отколкото детето ми да приема нишестета вместо кис.мляко.Избора си е изцяло ваш!ами замисляла ли си се....ако кравата е напълно здрава????? newsm78
Има много ако-та винаги,ние сме тези които за сега контролираме здравословното им хранене и всеки си преценява.
 Peace

Не претендирам за желязна логика, както си се изказала! Естествено, че избора е на всяка една от нас, не е нужно да си толкова груба. Едва ли познаването на кравата лично е гаранция за качество на млякото. Изказах просто предположение, извинявай, ако си го взела за забележка лично към теб.

Не спорете, момичета, за глупости.
 Домашното прясно мляко (желателно е да познаваш млекаря т.е. условията, при които живее кравата, хигиената ...) не е опасно за консумация, ако е добре сварено. Бактериите при кипене на течността умират най-просто казано. Това баща ми ми го каза - той се занимава с органична химия. Всичко друго е параноясване.
Лично аз обаче не бих квасила мляко... леко ще ме мързи. Пък и ако нямаш опит може да не ти се получи закваската.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия