Пиле върху сол или т. нар. ергенско пиле?

  • 13 126
  • 20
# 15
искам само да попитам трябва ли да се покрие тавата с фолио и дали трябва да се намазни пилето с олио и или масло?
Виж целия пост
# 16
наистина ли само върху сол  newsm78  а мазнина слага ли се  Thinking
Виж целия пост
# 17
Аз намазах бутчетата с олио и тавата покрих с фолио.
Виж целия пост
# 18
В събота го правих .Имахме гости и останаха очаровани. Омазах го добре само с пикантина и го разчекнах върху тавата , покрита с морска сол. Не съм слагала мазнина предварително , нито съм покривала тавата .Пекох го около 1 час , на 200 гразуса и като си направи хубава коричка го понамазах с масълце. След като се изпече , за да се запази топло го обвих добре в алуминиево фолио.Стана " мозък" Wink
Виж целия пост
# 19
Аз го мажа с чисто масло към края.
И една тънкост- пилето е добре да е подсушено отдолу.
Приятелка каза,че майка и така си пекла риба и станала чудна.
Виж целия пост
# 20
аз го правя само със сол,даже не го завивам с фолио.Става чудесно
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия