Как приготвяте домашните пюрета?

  • 6 166
  • 22
# 15
Peace магданоз и копър е добре да се слага наистина са много полезни.
А магданоза и копъра от кога се дават?
Виж целия пост
# 16
Аз също приготвям зеленчуковите пюрета като ги сварявам и пасирам и в повечето случаи не добавям АМ.Сол слагам съвсем малко,а зелени подправки като магданоз и копър още не съм пробвала,но мисля да опитам.
Може ли да използвам темата,за да попитам как приготвяте месните пюрета
(от пилешко месо например)
Виж целия пост
# 17
Аз също приготвям зеленчуковите пюрета като ги сварявам и пасирам и в повечето случаи не добавям АМ.Сол слагам съвсем малко,а зелени подправки като магданоз и копър още не съм пробвала,но мисля да опитам.
Може ли да използвам темата,за да попитам как приготвяте месните пюрета
(от пилешко месо например)
сваряваш пилешкото - аз ползвам предимно филе взимаш слагаш приблизително 10 % от сместа / в началото - по малко/ . нарязваш отделеното по наситно и мачкаш с пасатора всичкото... ако готвиш общо - нещо като по гъста крем - супа с картофи и пилешко.... аз си отделях от нея за бубата... ако вариш заедно със зеленчуците /аз ги прибавям допълнително кум месото/ се отделят в бульона ароматни вещества и обикновено се харесват повече. ако готвя с месо не добавям мазнина. ако е без - зехтин /екстра върджин 5 мл, след 1.2 г - масло може/.
Виж целия пост
# 18
Както ми дойде ги правя. В началото не слагах никаква сол, сега - ако ми хрумне, малко. АМ в зеленчуково пюре не съм слагала.
Виж целия пост
# 19
Аз също не слагам АМ към зеленчуковото пюре, но при варенето слагам няколко капки зехтин (видях го като състав в пюре на HIPP)
Виж целия пост
# 20
извинявайте за глупавия въпрос,но АМ е адаптирано мляко ли? Embarassed
Виж целия пост
# 21
извинявайте за глупавия въпрос,но АМ е адаптирано мляко ли? Embarassed
Да  Peace

Виж целия пост
# 22
Аз всичко приготвям на пара,само месото варя,Основното най-често е картоф,ориз или паста.След това според тях си преценявам какво още да добавя.Слагам понякога магданоз или целина,поне досега това съм въвела.След това пасирам.
Към плодовото, някои плодове минават през парата(ябълка,круша,сливи,нектарини,череши),други давам сурови(банан,пъпеш,авокадо,манго,).Пасирам и към тях от време на време добавям и лъжица зърнена каша на прах.
Готвя ядене за ядене,единствено  месото го приготвям за три порции-едната давам на деня а другите две остават за през седмицата.
В началото на захранването ми се виждаше голяма хамалогия всеки ден да готвя,по два пъти и все да е нещо разнообразно но сега си свикнах и даже ми доставя удоволствие да и спретвам манджички на малката.То покрай нея и ние взехме,че си подобрихме менюто с по-здравословна храна Grinning
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия