Тефлонов тиган

  • 6 087
  • 18
# 15
 Готвя в него всичко, което бих правила и в обикновен тиган. Ако рецептата го позволява, не слагам мазнина(можеш, например, да си "опържиш яйце" без капка олио Simple Smile). Нищо не се лепи на него, ако е качествен и здрав. Много подходящ е за палачинки, например-винаги ми се получават и даже ги подмятам в него Grinning.
 Освен с дървени прибори, в тефлонов тиган могат да се ползват и специалните прибори за готвене в тефлонови съдове. Вече ги има почти навсякъде. Моите са на "Tefal" и са страшно удобни.
Виж целия пост
# 16
Ползвам дървена бъркалка за обръщане и разбъркване. Правя почти всичко в него- въпреки, че е грил- тиган. Всякакви меса, задушени и запечени зеленчуци... Не слагам мазнина..Забърсвам с домакинска хартия.
Виж целия пост
# 17
И аз използвам само тефлонов тиган - уок, нормален и за палачинки
Мазнина- слагам в зависимост какво ще правя в него. В уока и за палачинки- почти не, само забърсвам с мазна салфетка
Правя всичко, което може да се приготви в тиган
Почиствам с топла вода, веро и мека гъба
Виж целия пост
# 18
Благодаря!  bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия