Как печете чушките?

  • 20 925
  • 61
# 60
И аз съм готова с моите 20 кг. чушка за фризера.Като започнах в 7.30 благополучно в 11.30ч ги изпекох.На печка на максимума, на моята е 250 градуса с вентилатор.Белиха се супер лесно.Интересно ми стана , че в тенджерата пуснаха доста течност и след обелване остават месести,големи и плътни, но някак си нацепени т.е. чушката не на всякъде остана цяла , а имаше и нацепени  newsm78.Пак имаме 10тина пакетчета за зиматаза салатка, дори и с малко разкъсани чушчици  Thinking
Виж целия пост
# 61
Аз ги пека на скарата- стават  много бързо Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия