ябълки

  • 2 107
  • 24
# 15
Направи си пресен сок от ябълки  Peace
Виж целия пост
# 16
Направих ябълков сладкиш, но по една друга рецепта, че ми се стори много олиото в горната.
Това е резултатът  Peace
Виж целия пост
# 17
labrex , топингът горещ ли трябва да бъде, когато се залива в/у сладкиша? А содата може ли да се замени с бакпулвер?  newsm78
Виж целия пост
# 18
Ябълков сладкиш с карамел

Ябълков сладкиш с какао

Сладкиш с ябълки и орехи

Баница с ябълки
Виж целия пост
# 19
labrex , топингът горещ ли трябва да бъде, когато се залива в/у сладкиша? А содата може ли да се замени с бакпулвер?  newsm78
Мисля че съставките са едни и същи и не пречи ако се замени. Rolling Eyes
Незнам,нека някой който знае пише.


Виж целия пост
# 20
Пробвайте баницата с ябълки на Лео.
Страшна е!
Освен,че я поръсвам със захар от горе,след като се изпече слагам и пудра захар/че обичаме,когато е сладко да е повече/
Мъжът ми на сядане омита половината баница Laughing
Виж целия пост
# 21
Лабрекс, а твоят как го докара на такива топки?

Lindita, рязах с чаша и се получиха доста апетитни топки.  bouquet

labrex , топингът горещ ли трябва да бъде, когато се залива в/у сладкиша? А содата може ли да се замени с бакпулвер?  newsm78

Захир, правих го малко преди да извадя сладкиша и като го извадих, веднага го залях. И двете бяха топли. Отгоре се получи една много приятна тъничка коричка. Мисля, че може да използваш бакпулвер, и аз имах тази идея, но го направих по рецептата, содата изобщо не се усеща. Сладкишът е доста ароматен.
Виж целия пост
# 22
Благодаря за отговора, labrex ! И още един въпрос - как ви се получи толкова кафеникав кекса? Питам, защото, гледайки съставките не виждам откъде идва тоя цвят...
Виж целия пост
# 23
Подкрепям за баницата с ябълки
Виж целия пост
# 24
Благодаря за отговора, labrex ! И още един въпрос - как ви се получи толкова кафеникав кекса? Питам, защото, гледайки съставките не виждам откъде идва тоя цвят...

Захир, хич не съм се и замисляла...........Ами, освен от канелата да е, знам ли..........Иначе отгоре за топинга използвах кафява захар.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия