Печена елда

  • 2 527
  • 25
Аз като ви казвах, че не ставам за кухнята... Embarassed

Сложих тази вечер елда за изсушаване във фурната, с цел да си направя от нея брашно за каши, според рецептата в библиотеката.

Така ама я забравих smile3555... и тя взела, че се поопекла #Crazy
Ами сега? newsm78
Дали много сбърках Thinking
Виж целия пост
# 1
Mмммда Simple Smile
Направи нещо за вас, а на Тони вземи нова елда; също вземи кухненски таймер. Дзън!
Виж целия пост
# 2
Хм...значи трябва да я хвърля. Аз това нещо няма да го ям Crossing Arms
И ще взема да взема една инстнатна елдена каша, че да не се занимавам с неща дето не ми идат отръки  Embarassed
Виж целия пост
# 3
Ха, предавачка - колко бързо се предаде, на първия опит още! Twisted Evil
Виж целия пост
# 4
Не е вяврно, пък  Crossing Arms
Направих 3 вида вида пюрета - ябълга, морков и сливи и дори кубчетата са вече в торбички във фризера....аааа, видя ли че и аз ставам за нещо Mr. Green
Виж целия пост
# 5
Ами пробвай пак с елдата тогава. Не е сложно. Само разъркваш чат-пат, и след час примерно на слаба фурна я вадиш (Дзън! каза таймера) и смилаш. После ще си имаш брашно Simple Smile
Виж целия пост
# 6
Абе аз и това го бърках, ама накрая взях, че го забравих.
А какво му има като е леко запечено, то не е изгоряло. Дори на вкус сякаш стана малко по-добро  Thinking
Виж целия пост
# 7
С какво я смилаш тази елда? С кафемелачка ли? Опасявам се, че ще има дъх на кафе.
Виж целия пост
# 8
Аз я варя елдата както си е на зърна и след това я пасирам. Не съм я пекла и смилала, така ми се вижда по бързо и лично за мен е по-лесно. Слагам на котлона, преглеждам 3-4 теми във форума Wink и тя се сварилааа Laughing
Виж целия пост
# 9
И аз вече така правя.Първата елда я правих на брашно, обаче втория пакет ме домързя нещо EmbarassedИ така - сега накисвам направо зърната от предната вечер и те на сутринта са готови, едни цъфнали такива - само леко кипвам да поизври водата за 2 минутки, хоп в блендерчето - те ти каша WinkС масло и сирене много я уважаваме - става като крем Mr. Green
Виж целия пост
# 10
Елдата и аз от самото на4ало варя и пасирам, не съм я пекла. Сега даже ве4е не я и пасирам а леко понама4квам с оная домакинска джаджа за картофено пюре.
Виж целия пост
# 11
Не съм капацитет, но и аз да се изкажа - аз също направо варя и пасирам. Друг е въпросът, че Мартин с нищо не я иска - ни с пюре, ни с плодове.... Sad
Виж целия пост
# 12
Много гадна става елдата като се изпече...писала съм ви колко бях ужасена...брашното горчи и е много гадно, а бебко стоически си  беше изял кашата и аз умрях от гузна съвест после.....
Само варена е супер....
Виж целия пост
# 13
Много гадна става елдата като се изпече...
Така ли? На мен пък повече ми хареса вкуса на опечените зърна, отколкота на суровите newsm78
Що ли не пробвам аз как ще и се отрази на Тони?
Виж целия пост
# 14
Ами незнам дали аз не бях сбъркала нещо при приготвянето, но резултата беше потресающ
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия