Кекс с нишесте?

  • 23 007
  • 33
# 30
V.V а като добавяш брашното само с бъркане с лъжица то не става ли на бучки,в смисъл разтваря ли се добре?Щото аз онзи ден я правих рецептата ,ама като добавях брашното с миксера продължих да бъркам и ми се струва че от това не ми бухна кекса,а също,че и и нищастето беше царевично ooooh! иначе не беше лошо и се изяде  Whistling
Виж целия пост
# 31
V.V а като добавяш брашното само с бъркане с лъжица то не става ли на бучки,в смисъл разтваря ли се добре?Щото аз онзи ден я правих рецептата ,ама като добавях брашното с миксера продължих да бъркам и ми се струва че от това не ми бухна кекса,а също,че и и нищастето беше царевично ooooh! иначе не беше лошо и се изяде  Whistling

Не , не става на бучки като добавяш по малко брашно на няколко пъти. Именно за това писах че не се бърка с миксер защото не бухва толкова. Трябва да бъркаш леко с бавни движения. И още нещо, четох по - горе че някой е разредил бакпулвера с оцет. За първи път чувам такова нещо. Това е все едно не слагаш изобщо набухвател , оцета неотрализира бакпулвера. Просто няма как да стане какса .
Успех.  Simple Smile
Виж целия пост
# 32
я пак да питам каква марка е нишастето с което правите какса,защото аз гледах различни марки нишастета ама все са царевични не мога да си намеря пшенично?Рецептата я пробвах с царевично на биосет (киви) но не получих желания резултат,както вече споменах
Виж целия пост
# 33
Моля,някой да напише точно как се приготвя.При мен нещо не се получи.Благодаря предварително.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия