Нашите любими торти ... глазури покрития и фигурки за тях 63

  • 55 802
  • 294
# 15
краси, борда отстрани е с фолио - мисля че се казва трансферно, от магазинчето на Кадемлия. разтопих шоколад, намазах фолиото и после облепих торта

Виж целия пост
# 16
Здравейте,момичета!Имам молба към вас.Днес ми донесоха кремижел от фирма Илчовски.Исках да помоля ,ако някой е използвал тази смес да ми каже как да го направя.Сместа е в насипно състояние и няма обяснено какво количество се използва.Благодаря ви предварително.  bouquet
Виж целия пост
# 17
Срам ме е да напиша само запис..., а и ми се ще да кажа няколко нещица...Ама пусто време - докато изчета и не остана за писане...Все пак, набързо -

Виолет, снощи гледах твоята гранде торта, добре е така, ако имеше нещо, то по моето виждане, би било малка джувка, като тези, които слагат на големите опаковани подаръци за мъже - те е панделка, а джувка...

Пепи, Том и Джери са много щастливи в своя воден свят, а той от какво е и отстрани тортата с какво е облепена?

Ирен-В, много стилно, елегантно, дано се разбереш с руската мастика.

niko_leta, тортата ти е убедителна за качествата на рецептата - благодаря!

silrai, много са сладки тортите, но маааалко ти завиждам за червеното на чувала...Simple Smile))
Виж целия пост
# 18
Пепи,и към теб същия въпрос за синьото изкушение:борда от какво е и как го направи?

silrai ,а поръча ли си подаръците за тази изкусително червена торбичка?  Peace   

niko_leta , много вкусно!Ама стига с тоя шоколад,че сега съм на тема Коледни сладкиши,хич не ми се иска да се разсейвам с шоколадови творения,а така ми се прияждат...
Виж целия пост
# 19
Диме, Краси, борда на тортата ми е готова моделираща маса. Смесват се 2 фитила- единият син, другият бял, и се прави мраморно. После се прави на руло и се точи една дълга лента (която подравних само отгоре) и се лепи на тортата. Отдолу я изрязах след залепването. Самото море е сладкарска сметана оцветена в синьо. Нанасях я след като сложих лодката върху масленият крем
Виж целия пост
# 20
Здравейте!
Мноооооооого отдавна не съм писала, но от време на време  хвърлям око. Не съм ви забравила! Просто, много работа - в службата, по строежа, с децата. Вкъщи се готви набързичко - пица, пиле,.....чат-пат тиквеник....А тортите останаха само за поводите. Толкова красоти видях! Пепи, страхотни неща си измайсторила! Елена К. - винаги съм харесвала тортите ти!  Браво  и на всички останали!
Виж целия пост
# 21
Най сетне успях да седна и аз .Разгледах всичко за тези три дни и направо съм очаровано от творенията .Браво на вас и вие умора нямате.
Ванче би ли ми казала колко време ти отне изработването на всички цветленца? Страхотна си. newsm10.
Момичета в събота имах гостенка ,а именно Пепи.Ако знаете какво удоволствие е да работим заедно........Сега ще ви покажа торта на ,която розите не са мои ,а на Пепи само едната червена (мизерна от дясно) е моя.Признавам си ,че просто е перфектна в моделирането.Това не е откритие,както сами виждате от нейните торти,но просто и се възхищавам.Пепи,за мен е удоволствие да те познавам.Атези съм ги правила предните дни.
[url=http://storage3.album.bg/c7c/alim1939_0b0dc_9559660.jpg]


Това е от мен .  love001
Виж целия пост
# 22
Нещо съм оплескала,сори .Ето и другите две торти.
Виж целия пост
# 23
Пепи, тортата е по хубава от оригинала   bouquet Джери е голям сладур, а Том е като истински!

Iren-B, много добър първи опит  Simple Smile

Николетче, ти като се загубиш и току дойдеш да ни треснеш с някоя вкуснотия...  Outta Joint И не знам какво е разтопен нугат и крем парадис, ама изглежда прекалено вкусно на тоя разрез.

Краси.мира, поръчах ги подаръците, обаче лошото е, че изядоха торбата и сега Дядо Коледа ми казва-няма торба-няма подаръци...  Sick

Пепи-да, мила и двете торти бяха за Благотворителното парти.Мики Мауса беше награда за спечелилия за най-добър костюм, а другата беше за почерпка за децата.Торбата на Дядо Коледа беше еклерова торта, според мен се получи много добре, защото като се разряза се получи интересен ефект, който за съжаление не успях да снимам  Sad

Дими, и аз понякога си завиждам за това червено.Това е сладкарска боя на прах-води се малиново червено.След като се разреди в алкохол и си нагаждаш цвета.Стават поне 7-8 нюанса на червено. А иначе, ако не разредиш и сложиш директно става много тъмно червено!

Я, Албенчето писала и тя!Прекрасни торти си показала.А тази съвместната ви торта е просто перфектна.Страхотна е!Тениската също много ми хареса.
Тази с калиите е хубава и тя.Плодовата-просто нямам думи, но ще бъде изкопирана отвсякъде, а за приказката...  newsm78 Направо да ти се прииска да си там като фигурка от самата торта  Heart Eyes
Виж целия пост
# 24
Блат за торта с натурален шоколад
изто4ник- немско списание за торти

Николета тази торта дали ще понесе фонданова украса ? Търся си хубава рецепте, че трябва да тортоправя тази седмица
Виж целия пост
# 25
Я да си запазя ред пък после ще дойда да редактирам и коментирам че половината торти не ги виждам от работата а другите са ... супер и се нуждаят от втори преглед  Flutter
Виж целия пост
# 26
момичета невероятни сте
Силрай страхотни торти  Hug искам да те попитам откъде си закупуваш бойте?
Пепи_  Албена  страхотни сте  Hug
Виж целия пост
# 27
Страхотни торти видях,една панделка на Краси,която много ми хареса,миличка тази големина мисля че е по-добра отколкото по-голяма.
silrai Мики е върха,как го направи бе жена, дай повече подробности.Чувалчето също,съжалявам,че нямаш разрез че все искам да видя как изглежда такава еклерова торта.
Пепи за твоята нямам думи,няма да коментирам,ти си знаеш.Ти покрай Албенчето гледам започваш да употребяваш сладкарска сметана,а на покритието имаше ли му нещо от нея.
Албенче и двете ти торти са хубави /аз като реша да правя торта и все твоите и на Пепи гледам в албумите ви/ ,общата е чудна,с какво моделирахте розите?

А това е моята от събота.


и още снимки:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=174118&pid=9373116
Виж целия пост
# 28
Блат за торта с натурален шоколад
изто4ник- немско списание за торти

Николета тази торта дали ще понесе фонданова украса ? Търся си хубава рецепте, че трябва да тортоправя тази седмица

Мисля, 4е да. Готовите блатве, които съм ползвала, са по-шуплести и меки. Гледай да слагаш кремове, кото да не са много меки и да излизат отстрани, както и да не сиропираш мнго.
Аз ли4но по4ти не сиропирам, пръскам тук там и суха торта не съм имала. А съм решила най-долният блат никога да не го сиропирам може само конфитюр да слагам. Следващият път ще я покрия с ММФ.

Вие сиропирате ли  блатовете на тортите?
Виж целия пост
# 29
barcela, аз по принцип винаги си имам сметана в хладилника за ганаш и за моя крем със сирене-крема. За тази торта сметнах, че за морето ще е идеална.
Кошницата е много хубава. Итстрани сметана ли е?

Розите на тортата на Албенка са от Руска мастика 2, а ги моделирахме по моя начин, но само едноцветни, а не с преливане Wink
http://www.peppita.snimka.bg/album.php?album_id=82412&pid=6173830
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия