Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 99

  • 85 248
  • 730
# 15
medunka , didocia ,      bouquet 

medunka, блатовете са Брауниз,ето  ТАЗИ РЕЦЕПТА
А крема е 100 гр масло,разбито с 3-4 с л пудра захар,един крем Оле-ванилия с 350 мл прясно мляко и 100 мл сладкарска сметана ,разбита.
Покрита е с ММ на Пик-ко,наистина е много хубава.
Оцветявах отгоре с четка и гъбичка.

rumi73 ,да,"морето " е фарситура в синьо!

Леля Ог , направо си взимам бисквитка!   Peace

Днес само ходя по Готварския и си прося храна...    Blush







Виж целия пост
# 16
следя темата отблизо, така че мерси и запис Heart Eyes
Виж целия пост
# 17
petia_tag,предполагам еклеровата торта,за която говориш я има в библиотеката?   Може ли да се покрива с ММ?
ами няма я, аз правя тази от сайта на Бон апети, с крем брюле е и е разкошна. Peace Аз еднинствено слагам 200мл от общата сметана да е Президент, за да стане по-мек и пухкав крема. Иначе, ако сложиш еклерите по средата и завършиш с блат може да си я покриваш. Peace
Виж целия пост
# 18
Мисля, че ще е добре да има блат и отстрани, ако ще се покрива еклеровата торта. Иначе си е стабилна тортичката. Аз редих бишкоти вместо блат.
Виж целия пост
# 19
 Hug Ей неуморни сте  bouquet
Хайде и аз да се впиша в новата темичка Hug
Виж целия пост
# 20
Запис да ви следя, че много бързо изписвате темите и ви губя  Mr. Green
Виж целия пост
# 21
Краси страхотна акула  Hug

Леля Ог много красиви сладки

Виж целия пост
# 22
Руми73  Blush
Искам да ви попитам Върху торта покрита със сметана може ли да се слагат фигурки от ММ? И обратно върху торта покрита с ММ могат ли да се правят украси от Сметана?
Леля Ог страхотни са!
Виж целия пост
# 23
Здравейте и от мен в новата темичка. Пробвах тортата с моркови и торта Генерал. Първата се получи от раз,без каквито и да е проблеми. За втората ,обаче май нещо обърках. Тази заквасена сметана в блата ли се слага,при разбиването? Аз така я сложих и като се опекоха блатовете,станаха много вкусни ,но не поеха влагата от крема и се пързаляха  Confused. И още нещо-като разбивам масло с кондензирано мляко,не поема цялото количество мляко и така не става много сладък крема. Ако пък го сложа цялото мляко,се пресича  newsm78.  Обаче тази торта се изяде по-бързо и я харесаха на вкус, въпреки,че нямаше външен вид. Затова слагам снимка само на морковената   и украсена с китка,разбира се  hahaha
Виж целия пост
# 24
Жестоки торти сте напускали по празниците, няма начин просто да ви изброя поименно, но ми напълнихте очите и душата, поздравления!  Hug
След толкова много яйца пуснати в темата искам да попитам как се добива тази съвършенна форма на яйцето без специална за целта форма, какъв е трика, някой иска ли да сподели, че не открих видео с тази тематика а ми се иска да знам.

Женик, сподели и ти за твоята широка усмивка ако имаш време, че на мен ми се вижда много сложна, при все че твърдиш, че е супер лесна.  Grinning


Леля Ог, сладките са разкошни, искам рецептата, може ли?  Simple Smile

Виж целия пост
# 25
Ani_Boland като цяло сметаната разтопява захарното тесто! Добър изолатор е шоколада, а също работа върши и кристалината. Но аз ако бях на твое място не бих рискувала ако тортата няма да е само за очите на домочадието  Peace
Виж целия пост
# 26
Ani_Boland като цяло сметаната разтопява захарното тесто! Добър изолатор е шоколада, а също работа върши и кристалината. Но аз ако бях на твое място не бих рискувала ако тортата няма да е само за очите на домочадието  Peace
Много ти благодаря!   bouquet
Виж целия пост
# 27
Здравейте! Днес си купих кофа с ММ на Пик-ко и естествено ми е прекалено много. Ако има желаещи да се сдобият с килограм-два да ми пишат. От Варна съм.
Виж целия пост
# 28
Здравейте!

Много благодаря за прекрасните отзиви за Великденската ми торта Hug на Албена,Kali,Гушанка,Дитсан,Ани Блонд,Ванчето,Блю,Miravana,tan4e 512,Дарилка,Шеметка невероятна.
Толкова много красиви торти видях,че ми стана още по-празнично.
Женик
-чейнето е страхотно.
Гали-много хубави лалето и теменужки.Скаква маса работиш?
ai-ai-всичките ти торти са много хубави ще си копна повечето о т тях. Embarassed
nin4e-заека с морковите е много яка торта.
Ванче -яйцето ти е красота неземна-има ли снимки как постигаш формата му и как го покриваш?Ето при кой ще държа поправителният на формата на трапецовидното ми яйце Grinning Heart Eyes
Snijinka
-тортите ти и сладките са ти чудни.
Шеметка-яйцата ти са страхотни  с тези нежни цветчета  към тях-като истински са.Кесийката е също много хубава. PeaceМного благодаря за милите ти думи към мене-трогнаха ме.Аз се надявах да кажете някоя тънкост за тези ленти,че някой ги правих по 6 пъти newsm78
Дитсан-страшни сладки си направила.
Пепина-много весели торти както винаги.
Марулка-много свежо торте-най-ми хареса счупеното яйце.С какво го направи?
Блю-чудно пате-много нежно торте.
Бетина-много красива торта.
Гушанка -патетата ти са прекрасни-колко изпипани само. Peace
Мишелин -тортата заек ми хареса-как го направи?
Ивейн-отново изключителна торта.
Дарилка-много е хубава тази заешка торта.Кошничката е много оригинална,но цветово не ми се вързва с тортата-може би оранжевка щеше да е по-добре. Hug
Леля Ог-много красиви сладки-копнах си ги веднага.
Виж целия пост
# 29
Ако има мами търсещи силиковони форми да ми пишат , ще купя от тук и ще ви пратя.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия