Осолена Аншоа

  • 3 003
  • 3
Честита нова 2012 година на всички! Да е здрава, богата и щастлива!

Много обичам Аншоа и обикновено си купувам филета с растително масло в буркан. Този път, обаче нямаше тая, която търсех ( ... с по-поносимата цена ) и купих кутия с осолена - морска сол и рибки между нея.  Това чудо , обаче не се яде и се чудя какво да го правя. Много е солено, дори и след обилно измиване и вкуса не е това, което очаквах.
Ще бъда много благодарна ако някоя от вас сподели рецепта за такава риба.   bouquet
Виж целия пост
# 1
Рибата първо се почиства от глави и вътрешности и след това се изкисва няколко часа в студена вода, като не е лошо водата няколко пъти да се смени. След това хубаво се изцежда и тогава много лесно се отделя костта. Заливаш готовите филета с олио или зехтин и оцет. Можеш да я поръсиш с  нарязан лук или копър и това е...Да ви е сладко!
Виж целия пост
# 2
Много благодаря!   bouquet
Виж целия пост
# 3
МАРИНОВАНА АНШОА

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия