домашен пастет?

  • 3 926
  • 4
Помогнете мами. Кажете ми моля как се прави домашен пастет, от пилешки дропчета например newsm78
Виж целия пост
# 1
Ето как го правя аз


пилешки дробчета, нарязани по на дребно (за да станат по-бързо), гъби, пушено сирене (предпочитам на "Жоси" по-хубаво е), около 70 гр. масло, малко вода, сол и черен пипер на вкус. Всичко това го задушавам в йенска тенджера за около 40 мин (не съм пробвала да са варени, просто на фурна са ми по-вкусни). Трябва да ти остане от соса, а не да е извряло всичко, след това като се охлади пасираш. Трябва да стане гладко и хомогенно, ако е по едро можеш да го минеш и през марля също както за бебешките пюрета.

След това поднасям с топли чеснови хлебчета
Успех   bouquet
Виж целия пост
# 2
Благодаря Amin lovekiss! Звучи ми вкусно. Веднага се захващам    food002
Виж целия пост
# 3
По същия начин, само че ако е в тенджера под налягане е варене  за 20-25 минути  Grinning
Виж целия пост
# 4
Благодаря и на теб Надин. Аз вече го направих, само че го сварих в обикновена тенджера. Вчера варих едно телешко и ми останаха много моркови и чесън и сложих и тях плюс една трета печена червена чушка, но без топеното сирене - стана ст  chefрахотно
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия