Малко помощ за свински ребърца

  • 864
  • 8
Четох доста рецепти за свински ребърца , но всички са със соев сос. Мъжа ми е алергичен към него, с какво мога да го заменя.
Благодаря за помоща.
Виж целия пост
# 1
Аз ребърцата най-ги уважавам  с фикса на Маги за Сочни ребърца
Виж целия пост
# 2
С мед и горчица.
Виж целия пост
# 3
jet аз приготвям свински ребърца като ги мажа със смес от 1 с.л. мед, 2-3 или 4 с.л. лютеница, дом, пюре, дом. сос или кетчуп, зависи какво имам отворено в хладилника, щипка сол, понякога слагам и малко риган. Намазвам хубаво ребърцата и ги слагам в тавичка застлана с хартия за печене, защото ребрата са си мазнички или поне аз все такива уцелвам и си пускат доста мазнинка, пека ги около 15-на минути и ги обръщам и така до готовност. Милото ги харесва, аз по принцип избягвам да консумирам подобни неща.
Виж целия пост
# 4
мама на Александра, ще пробвам твоята рецепта тъй като има дом. пюре.
Благодаря още веднъж.
Виж целия пост
# 5
Надявам се да Ви харесат!  Hug
Виж целия пост
# 6
След множество експерименти с подправки и сосове в нашето семейство установихме, че ребърцата най-много ни харесват овкусени само със сол и черен пипер /особено ако са за скара/
Виж целия пост
# 7
След множество експерименти с подправки и сосове в нашето семейство установихме, че ребърцата най-много ни харесват овкусени само със сол и черен пипер /особено ако са за скара/

Подкрепям!.....Понякога добавям и червен пипер+ малко бира или вино...Така преседяват известно време и после ги мятаме на скарата или във фурната...
Виж целия пост
# 8
След множество експерименти с подправки и сосове в нашето семейство установихме, че ребърцата най-много ни харесват овкусени само със сол и черен пипер /особено ако са за скара/
И ние така, плюс малко червен пипер.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия