Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 122

  • 117 419
  • 755
# 300
смятам, че мога да си се набутвам достатъчно добре и сама, без странична намеса.
hahaha hahaha hahaha Можеш! Мнооооого си добра в това. Това е единственото нещо, което умееш по-добре от фукането  Mr. Green hahaha

И аз се питам за Хитрини  Party Flutter
Виж целия пост
# 301
някоя мама може ли да направи тази торта

http://www.flickr.com/photos/laskova/6153712218/
Със сигурност Поли, може, защото тя си я е правила. Защо не се обърнете към нея?

моля те дай ми неен телефон да се свържа веднага с нея
Виж целия пост
# 302
betina, аз имам молдове на алфабет молдс, някои елементи са мнооого тънички и наистина изискват търпение и внимание, за да извадиш читав резултат. Според мен трябват репетиции, нишесте, фризер и въобще комбинации от горепосочените.

За Angellove - ми, ако си е неин магазина, много й е хубав  Mr. Green Иначе аз съм говорила и с момичето от Хитрини - мисля, че беше идвала на изложбата за Великден, трябва все някой да я е видял. Но не разбрах къде е казала нещо против някой от тук?
Виж целия пост
# 303
смятам, че мога да си се набутвам достатъчно добре и сама, без странична намеса.
hahaha hahaha hahaha Можеш! Мнооооого си добра в това. Това е единственото нещо, което умееш по-добре от фукането  Mr. Green hahaha

И аз се питам за Хитрини  Party Flutter
Питайте се, то е трудно за разбиране. Grinning
Виж целия пост
# 304
Валерия, малко ме учуди поста ти, къде някой от Хитрини ни е плюл  newsm78. Аз се познавам с Поли, виждали сме се на живо покрай изложбата, а също си говорим по скайп и през ФБ. Личните ми впечатления, първо като купувач от сайта, са че е изключително мила и отзивчива. Любезно ми обясни всичко което ме интересуваше и така се запознахме. Поли участва с бисквитки в благотворителната изложба, помогна ми да си докарам багажерията, предлагаше и стойка за мъфини да ни донесе. Татиче, може би си забравила, че Ви запознах тогава.
Виж целия пост
# 305
Валерия, малко ме учуди поста ти, къде някой от Хитрини ни е плюл  newsm78. Аз се познавам с Поли, виждали сме се на живо покрай изложбата, а също си говорим по скайп и през ФБ. Личните ми впечатления, първо като купувач от сайта, са че е изключително мила и отзивчива. Любезно ми обясни всичко което ме интересуваше и така се запознахме. Поли участва с бисквитки в благотворителната изложба, помогна ми да си докарам багажерията, предлагаше и стойка за мъфини да ни донесе. Татиче, може би си забравила, че Ви запознах тогава.
Мисля, че Татитт имаше предвид мен (аз също съм Поли)...ехехех
Виж целия пост
# 306
Здравейте, ванилени маменца!

Аз пак докаждам.. Embarassed Embarassed

Направих тортето снощи/петък/, то бая тортище излезе Laughing . Сутринта го намазах с пудра и маргарин и го оставих да съхне до довечера, ама вътре е с крема дето ми каза Нели Дисъс сметана от кофички и течен шоколад и ме е страх да не се развали. Днес цял ден ще е навън, щото в хладилника .. не влиза! Ако я сложа във фризера, ще я прецакам ли? newsm78 newsm78
Виж целия пост
# 307
Бабо, за прецакването не знам, това не съм замразявала, но няма да се развали, ако стои извън хладилника, обаче за покриването трябва да е студена. Можеш да я сложиш за 10 мин във фризера преи покриването с фондан.
Виж целия пост
# 308
Евтин ШугърВейл няма , аз още преди година две пуснах сайта и информация за него . Смета е с формула която още не са могли да направят в домашни условия , а са се опитвали де  Laughing...в СС има цяла тема
http://www.sugarveil.com/
Вал ти сега ли се сети , аз съм ти го показвала Шугър Вейл преди  Grinning
Виж целия пост
# 309
А маргаринът няма ли да прецака покритието?!  newsm78
Виж целия пост
# 310
Бабо, за прецакването не знам, това не съм замразявала, но няма да се развали, ако стои извън хладилника, обаче за покриването трябва да е студена. Можеш да я сложиш за 10 мин във фризера преи покриването с фондан.


Мерси, слънце!  bouquet

Понеже е за малки дечица, ме е страх да не вземе да се вкисне тая ми ти сметана и да не вкарам мамите в преразход с памперсите  Laughing Laughing
Виж целия пост
# 311
А маргаринът няма ли да прецака покритието?!  newsm78
Ми не Simple Smile Поне при мен не. Аз правих една постна торта и нямаше как да сложа масло и я направих с маргарин. Получи се перфектен крем и то разбит на ръка и чудесно се мажеше Simple Smile
Виж целия пост
# 312
Оффф, забравих нещо друго да питам, за морето отстрани / аз понеже вече направих тортата Laughing Laughing, та до украсата стигнах Laughing Laughing/ бях чела преди при Вас , че се прави от сметана разбита и отгоре слагате онуй синьото и издърпвате вълничките. Ама забравих къде беше , та да видя синия "Бъркоч" отгоре от какво се правеше?
Желатин с нещо май беше, ама като не помня  newsm78 newsm78

 newsm17 newsm17
Виж целия пост
# 313
Евтин ШугърВейл няма , аз още преди година две пуснах сайта и информация за него . Смета е с формула която още не са могли да направят в домашни условия , а са се опитвали де  Laughing...в СС има цяла тема
http://www.sugarveil.com/
Вал ти сега ли се сети , аз съм ти го показвала Шугър Вейл преди  Grinning
Сетих се как да не се сетих, ти тогава не знам защо ме разубеди, обаче сега като са го пуснали хората в БГ се присетих пак за него и вместо да ти се провисвам като воденичен камък на врата викам да се възползвам от офертите.  Laughing

Виж целия пост
# 314
 

Момичета  Hug много благодаря за похвалите и забележките към тортата.  reverance
Мечо Пух, откъде да знам, че трябва да се прави борд, че сега като се замисля и втората торта, така я пльоснах, на една страна и немога да я изместя ууф. На вас като гледам доста разстояние ви остава, а аз си взех 30 см подложка и пак ми е малка. Как да изчисля тези парчета и затова все правя повече, да остане, отколкото да свърши и да потъна вдън земя от срам.
Показвам и втората торта за рожденния ден на сина ми и обещавам, че това ще е последната торта без борд Blush. Правих и бисквити към нея - ето ги:












ИГЛИЧЕ, благодаря ти за молда на копчетата мила!!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

X Реклама

Общи условия