Кренвирши

  • 1 945
  • 16
# 15
Кремвиршите се запичат на скарата (цели или на парченца).
Една консерва домати, слагаш на котлона да изври водата им и да се сгъсти, няколко скилидки чесън цели и когато соса е готов слагаш кремвиршите нарязани на пърченца да поврът 1-2 мин. с соса и дърпаш от котлона.
Виж целия пост
# 16
Ето и моята рецепта за кремвирши:

Кремвирши с кашкавал

За 4 кремвирша се прави плънка от :
100 гр. кашкавал
100 гр. телешки салам
3 с.л. горчица
1/4 л. червен пипер
1/4 л. къри
2 с.л. магданоз
Кремвиршите се разцепват по средата и се пълнят с тази смес.Слагат се в тавичка, заливат се с малко олио и се пекат.

Стават много вкусни. Бон апети.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия