Стафиди в сладкишите. Как?

  • 636
  • 3
Мили майчета, каква беше технологията за стафидите, които се слагат в кексове, за да не паднат на дъното? В брашно ли се овалваха, какво беше?
Виж целия пост
# 1
Точно така - в брашно,но преди това мошеш да ги накиснеш за малко в ром или просто във вода , за да набъбнат малко.
Успех!
Виж целия пост
# 2
Точно така - в брашно,но преди това мошеш да ги накиснеш за малко в ром или просто във вода , за да набъбнат малко.
Успех!
Идеята с ром е по-добра, а и като са мокри - по-лесно ще се овалят в брашно.
Виж целия пост
# 3
Много, много благодаря. Спомням си, че имаше някакъв алкохол и брашно, но сега ще си запиша точно. Следващия път ще го изпробвам, защото в събота като правих кекс ми се залепиха стафидите по дъното на тавата.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия