Спешна помощ за начинаещ готвач

  • 2 842
  • 25
Скъпи дами моля за малко информация.Специално се регистрирах в сайта да ми обясните как става и дано си слагам запитването на правилното място че тука доста четох за кърма,бременност,бебета,но смилете се над 25 годишен начинаещ готвач хахаха.Ще се правя на готвач и чакам гости да им готвя та! Купих "Маги малки тайни -сочно пиле паприка" .Въпросите ми са:
Мога ли да сложа вътре зеленчуци в торбата?-картофи ,морков
Ако да варени или сурово нарязани?
Торбичката пука ли се някъде да поема въздух?-странно ми е няма ли да се пръсне на тези градуси и минутите които са описани.
И в тавата с плика трябва ли да слагам вода?-виждал съм как се пече обикновено пиле и май се слага вода или там нещо за сос да не загаря по тавата.
Дано ми отговорите до 5 часа че фурната ме зове а пилето кудкудяка в хладилника -хихихи
(да се похваля сетих се да го размразя още сутринта-хихихи)
Виж целия пост
# 1
 Ау, не си уцелил форума.Има готварски  Peace, има и тема за въпроси  Peace!Има и тема за Маги  Peace!

    Иначе слагай всичко сурово, правиш няколко дупки с игла отгоре, слагаш на тава и печеш, няма нужда от вода в тавата.
Виж целия пост
# 2
Охоо тука сте за категория супер мама хихихи ще Ви дам медал за бърз отговор.Съжалявам за грешното поставяне на запитването ми и много Ви благодаря за съветите.Хубав ден Ви желая и отново благодарности!!!
Виж целия пост
# 3
  Ако решиш пак да готвиш и те интересува нещо, питай тук:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=763212.0

Темата е за бързи въпроси и отговори! Peace
Виж целия пост
# 4
Да! Вие получихте не медал а купа хихихихи много Ви благодаря ще се разровя отново като ми дойде  още някой да го нахраня и поя Simple Smile
Виж целия пост
# 5
Зарежи ги тия малки тайни и др. изкуствени неща.
А и в плик винаги ми седи като варено.
Като човек, който не обича да готви, ще ти дам съвет как да направиш нещо хем много вкусно, хем по-лесно от всички др.
Ако е цяло, разрязваш го на порции, бялото месо го махни и си го замрази за др. нещо.
Овалваш парчетата в олио, сол и червен пипер (малко). Слагаш в тава с не повече от 20 грама вода.
Печеш на 180 градуса 50 мин.

Картофите можеш да изпечеш после в мазнината в тавата от пилето. Слагаш ги, посоляваш, овалваш ги в мазното и сипваш вода, която да ги покрива 2/3. Печеш на 180 градуса, докато водата се махне и остане на мазнина.  
Виж целия пост
# 6
Зарежи ги тия малки тайни и др. изкуствени неща.
А и в плик винаги ми седи като варено.
Като човек, който не обича да готви, ще ти дам съвет как да направиш нещо хем много вкусно, хем по-лесно от всички др.
Ако е цяло, разрязваш го на порции, бялото месо го махни и си го замрази за др. нещо.
Овалваш парчетата в олио, сол и червен пипер (малко). Слагаш в тава с не повече от 20 грама вода.
Печеш на 180 градуса 50 мин.

Картофите можеш да изпечеш после в мазнината в тавата от пилето. Слагаш ги, посоляваш, овалваш ги в мазното и сипваш вода, която да ги покрива 2/3. Печеш на 180 градуса, докато водата се махне и остане на мазнина.  

Ох че вкусно ще ми падне нещо хахахахах чак се оплюх като си го представих.Благодаря Ви за идеята но ми дадоха заявка да им сготвя с тази подправка на Маги ,ама аз съм купил 2 килограма бутчета хаха половината ще ги метна по вашата рецепта а другата с едното пакетче от Малките тайни хахаахх!Мерси супер сте тука Simple Smile
Виж целия пост
# 7
Всички стискаме палци, пиши после как е минало  Simple Smile
Виж целия пост
# 8
Обезателно ще отговоря ама незнам дали до тогава няма да ми изтрият темата че съм я сложил не където трябва от бързане хихи.Иначе или ще се изложа или да хахахах но както и да е важен е меракът а при мене с лопата да го ринеш!
Виж целия пост
# 9
Зарежи ги тия малки тайни и др. изкуствени неща.


 Peace

Тези изкуствени подправки, кубчета бульони и т.н. са пълни с т. нар flavor enhancers, които са много вредни.
Виж целия пост
# 10
Ох недейте ме отказвайте че се нанесох преди два дена в квартира и за освещаване напазарих криво ляво хаха.Та аз нямам оливерник сега и подправки ли да търся хихихи- специално си купих тава за случая хахахах.Иначе благодаря за съветите и помощта на всички ще се радвам все по често да обсъждаме по някоя и друга рецепта.
Виж целия пост
# 11
Много е хубаво, че ти се готви.  Hug
Виж целия пост
# 12
Много е хубаво, че ти се готви.  Hug
Хубаво хубаво ама да видя каква ще я забъркам хахаха.
Виж целия пост
# 13
Амииии, ако продължаваш да висиш във форума, най-много да загориш яденето.
Ние тук от опит знаем.  Laughing
Виж целия пост
# 14
Хайде сега, от едно пакетче Маги никой не се е гътнал. Хубаво е да не става навик само.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия