Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

кв. Витоша - впечатления и съвети?

  • 18 022
  • 16
# 15
На мен лично квартала много ми допада и не случайно живея тук. Изключително зелен и чист, като липсва усещащото се напрежение и огромна доза пепелак на големите квартали: Люлин, Обеля, Младост, Дружба. 

Ниско застрояване на сградите, като 80-90 процента от хората в квартала са предимно млади. Бърза връзка със Симеоновско шосе, ул. "Филип Кутев" до края на септември 2018г. ще е изцяло нова, така че и до МОЛ Парадайз пътуването ще бъде приятно. Не съм съгласен с мнението, че липсват магазини в квартала, дори напротив, в диаметър от 200м. от  нашата сграда са точно три на брой.
Ще изкажа и мнение за пътищата и тротоарите: Искам да ви попитам къде по точно в София, а и изобщо в България имаме такива, че сте захванали с квартал Витоша ? И за последно: Квартала си заслужава, както за живеене в дългосрочен план, така и с цел отдаване под наем, все пак да не забравяме, че студентски град е само на булевард разстояние и винаги можете да го отдадете под наем !   
Виж целия пост
# 16
Аз пък не препоръчвам да се ориентирате към този квартал. Причините: няма тротоари, няма къде да играят децата, няма парк, няма места за паркиране, няма спирки на градсия транспорт. Сградите са строени набързо, слепени една за друга, супер некачествени. Но ниското качество на строителството, вероятно не е отличителна черта на кв.Витоша само. Основния проблем е липсата на инфраструктура. Не се заблуждавайте по "лесното" преминаване през Симеоновско шосе - то е задръстено всяка сутрин. Някой беше казал, че кварталът е зелен и чист- беше така преди 3-4 години, преди да го презастроят. Единствения плюс е, че живеят млади хора (чийто деца няма къде да играят) и денонощния супермаркет в Студентски град, на 15 мин.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия