Инспирирано от аватара на Бу

  • 7 558
  • 56
# 45
Ако пуснеш снимка, може и да мога да кажа със сигурност  newsm78. А за да прецениш сама - бонбоните маршмелоуз са меки като дунапрен, но не са порести, а стоят гладки. И леееко еластични като ги подръпнеш.

А тези, които ти си купи, какъв цвят са?
Ей сега ще ги снимам. Simple Smile
Виж целия пост
# 46
Ето това са, още една снимка Меки са. Взех и от тези мечета на Харибо, но са по-твърди.
Виж целия пост
# 47
Приличат ми на маршмулоуз.
Виж целия пост
# 48
Мерси. Simple Smile Тези дни ще ги изпробвам, да видим как ще я докарам тортата.
Виж целия пост
# 49
Пробвах, момичета, става и без мушмуроческите бонбони. Първо ми хрумна да опитам с лакта, но с тях всичко би било в кафеникав цвят, та се сетих за дъвчащи бонбони "Алпи". Те са български и ги има навсякъде. Дори по аптеките продават от ментовите им бонбонки.
Купих за проба бели и розови (розовите са с вкус трепач!). Първоначално си стояха дъвчащи дори след като ги разтопя, но след няколко проби установих, че ако им добавя 2-3 капки лимон, 10тина капки прясно мляко и после замесвам с пудра захар постигам точно търсения резултат. Та спретнах за проба едно мини-торте (по-скоро пастичка), ето го:
Виж целия пост
# 50
Кенга, много красиво се е получило! Ще взема и аз да пробвам с различни бонбони, че при мен пък няма бели маршмелоуз... А и българските са по-евтини.
Виж целия пост
# 51
Кенга,не ми се отваря линка нещо! SickЕеееееее,значииии,искам да видя и аз! #Crazy
Виж целия пост
# 52
И на мен не ще да се отвори............................
Виж целия пост
# 53
И на мен не ще да се отвори............................
Нали! Tired
Кенга,направи нещо по въпроса,хайде! PraynigТенкю Heart Eyes
Виж целия пост
# 54
Що не се отваря - не знам. И аз от клуба в който съм в момента също не мога да го видя. Ето нова връзка.
Виж целия пост
# 55
Ей, Кенга, супер, мерси за идеята!
аз още нищо не съм пробвала, че хич не се свъртаме в къщи
Виж целия пост
# 56
Много добре е станало!Браво на Кенга!
Само ,ако може кажи някакви пропорции-специално за захарта се интересувам.Мерси.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия