Семена от чия

  • 56 563
  • 90
# 30
В сайта, показан от Мейбелин, я има.
Виж целия пост
# 31
Аз си слагам по една чаена лъжичка върху салатата.
Виж целия пост
# 32
Аз си слагам в супата, в салатите, правя крем от кисело мляко, банан, авокадо и чия на детето, понякога я ям само с кисело мляко, влагам я в мъфини (сладки и солени), овесени бисквити...Общо взето май на всичко може да се наръси.
Виж целия пост
# 33
Чия включвам най-често в закуската, като най-любимата ми комбинация за закуска с чиа е тази: www.supichka.com/2015/05/zakuska-s-chiya-kiselo-mlyako-i-plodove.html
Виж целия пост
# 34
В супата я ръскаш нали?Не я вариш?
Виж целия пост
# 35
Не, не вариш. На готовото сготвено ястие ръсиш и разбъркваш.
Виж целия пост
# 36
На мен чията ми напомня леко ароматът на ягоди. Накисната със студена вода,или сок,най-често портокалов.  
Правила съм желирани плодови салати.
Виж целия пост
# 37
Харесвам я набъбнала,иначе ми е като маково семе.
Виж целия пост
# 38
Харесвам я набъбнала,иначе ми е като маково семе.
+1
Виж целия пост
# 39
Здравейте.Има ли значение по колко чия се хапва дневно.Аз я  ръся обикновено върху салата  но сега искам да пробвам за закуска.Ще съм благодарна ако ми кажете количеството което се слага от чия.
Виж целия пост
# 40
За възрастни, препоръчителната дневна доза е 2 супени лъжици.
Виж целия пост
# 41
За възрастни, препоръчителната дневна доза е 2 супени лъжици.
Мерси
Виж целия пост
# 42
Когато я ръсите на салати, тя как набъбва? Ненабъбналите семена са много твърди и няма как да се сдъвчат? newsm78 Или разчитате в стомаха да набъбнат?

Иначе аз си ги добавям в мюслито с овесени ядки и плодове. Обикновено ги кисна във вода, но понякога и в кисело мляко.
Виж целия пост
# 43
Аз току що си сварих един крем  от нишесте и сложих  вътре  малко пакетче чия, много хубаво стана.
Виж целия пост
# 44
Сутрин закусвам кисело мляко с една лъжица чия, една натрошено ленено семе и малко сусамов тахан. Много ми е вкусно.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия