Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Пети клас - 2017/18 година - тема 1

  • 44 851
  • 741
# 735
И ние сме с временна програма, то така всяка година. Аз па се дразня че цяло лято не си я разработиха. Има начини, но и учителите искат да си съберат часовете накуп, и други изисквания имат и оттам манджата с грозде, не е само наредбата.
Модула спорт при нас го пишеха Туризъм, събираха часовете и ги ползваха еднократно накуп с някоя еднодневна екскурзия или друго от сорта.
По Предприемачество и ние сме при една...дама...за която съм писала и тук. Беше на голямото дете. По-скоро негативно настроена съм към преподавателя, отколкото предмета, като всеки учебен предмет има значение КАК се преподава и не е хубаво да се залита в крайности.
Моята поръчка с помагала ще се забави до началото на др седмица, което ме подразни и май ще търся да ги купя на място. Някъде около метростанция Сердика продават ли помагала и учебници?
Виж целия пост
# 736
Навсякъде се бавят поръчките, защото чакат допълнителни тиражи. Аз така чакам Просвета плюс да отпечата нещо, също и Атласи нямаха едното помагало.
Булвест пък са крайно нелюбезни и направо е мъка да се поръчва от тях. 
Ще го издържим и тоя кошмар с помагалата, няма как.  Cry
Виж целия пост
# 737
Взех всички помагала без проблем от Славейков. Отказвам да се занимавам с още 20 човека. Ценя си нервите и времето.
Виж целия пост
# 738
На Славейков по сергиите ли, или в някакви книжарници?
А на Окръжна болница има ли още учебници, там как се казваше, книжна борса някаква?
Виж целия пост
# 739
Да, на сергия. След като обиколих всички сергии установих, че на тази, която е непосредствено зад будката за билети на спирката в посока към канала, има всичко, което ми трябва. Продават 2 млади момчета.
Виж целия пост
# 740
Благодаря
Ще отида и аз
Виж целия пост
# 741
Новата тема - http://old.bg-mamma.com/?topic=996658.new#new
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1