Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

да се изследвам ли? хив от обеца?

  • 859
  • 4
Здравейте,мили хора. Ще бъда кратка- преди 6 години си направих пиърсинг на пъпа и поради слух се бях уплашила,че във въпросното студио са ме заразили с хив. Изследвах се над 5 пъти в рамките 3-4 години.Вероятно развих някаква обсесия от този страх и имам обсебващи мисли на тази тема.Моля ви,не ме мислете за откачалка- преди 20-тина дни си купих обеца от имитационна бижутерия,промих я с кухненска хартия и при слагането леко се разкървавих.И като започнаха едни мисли- дали съм я промила добре,дали хартията не е попила спирта,защото знаете,че не е като памук;ако някой е пробвал обецата и е имал хив и раничка и после съм я сложила аз...наясно сте накъде бия...да се изследвам ли според вас,ужасно съм неспокойна....благодаря ви!
Виж целия пост
# 1
Нямаш ХИВ, но ако ще се притесняваш, се изследвай.
Аз също съм парче хипохондрик, та знам какво е да те човърка тревогата, постоянно ми се случва и на мен (не за ХИВ, макар че и тоя етап съм го минала - много отдавна; за други неща).
Виж целия пост
# 2
Я се успокой!

Не съм чувала и виждала някой да пробва обеци. Това е мноооого малко вероятно. Още по-малко вероятно е да е имал кървяща раничка и да отиде да пробва точно в този момент на разраненото обеца.  ooooh!Виж целия пост
# 3
   Разбирам ви много добре. Изпитвате голям ужас да не се заразите със СПИН. Ако искате се изследвайте за СПИН отново, за да се успокоите. Знам, че докато не видите резултата, няма да бъдете сигурна и нещо във вас постоянно ще ви човърка и няма ви дава спокойствие.

   Да ви попитам, а как правите секс, след като се опасявате, че можете да се заразите със СПИН, дори и да ви е постоянен партньор?

   Имам един въпрос към всички: доколко може да се вярва на резултата в анонимните кабинети за изследване на СПИН?! Знаете, че ви взимат кръв от пръста и след 5-10 минути е готов резултатът! Може ли да се вярва на този бърз резултат в тези анонимни кабинети за изследване?!
Виж целия пост
# 4
Вируса на ХИВ е неустойчив и вирее много малко време в открита кислородна среда.
И аз съм виден хипохондрик и те разбирам прекрасно, а и смятам че е добре човек да е отговорен и внимателен към здравето си, но в случая не виждам повод за притеснение.
Опасност представляват единствено игли и спринцовки, използвани от друг човек непосредствено преди убождането, т.е. с още незасъхнала кръв.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия