Паниран карфиол? Как?

  • 32 699
  • 22
Здравейте мили момичета,ще ми помотнете ли ,че сина ми много хареса паниран карфиол,който яде на едно гости.Уж взех рецептата,ама съм я загубила. ooooh! ooooh!Та как се прави? Много Ви благодаря!  bouquet
Виж целия пост
# 1
Измивам карфиола и го разчупвам на по-малки китки. Сварям го малко в подсолена вряща вода, но да се запази целостта , а не да се разваря. Отцеждам.Приготвям си каша панировка с яйце и брашно. Овалвам всяка китка карфиол в панировъчната каша и пържа в сгорещено олио.
Виж целия пост
# 2
За да не се разпадат розичките от карфиол го слагам целия и като се свари го разкъсвам .Панирам го като правя кашичка от яйце , брашно и малко бира - така панировката става по пухкава .
Виж целия пост
# 3
Много,много благодаря,още тази вечер смятам да зарадвам малкия,че от кога мрънка.  Hug
Виж целия пост
# 4
За да не се разпадат розичките от карфиол го слагам целия и като се свари го разкъсвам .Панирам го като правя кашичка от яйце , брашно и малко бира - така панировката става по пухкава .
И аз така го приготвям.Преди поднасянето му изцеждам малко лимон.
Виж целия пост
# 5
аз сварявам карфиола, изцеждам го и го смесвам със смес за палачинки-но да е по-гъста-от така приготвената смес гребвам със супена лъжица и слагам в сгорещено олио-стават супер кюфтенца- в сместа слагам брашно, сода, сол, яйце и БОСИЛЕК-придава му чудесен вкус.  chef Mr. Green   Laughing
Виж целия пост
# 6
Накъсвам карфиола и сварявам. Панирам в маслена баня със смес от яйце, сол, брашно и бира. Гарнирам с копър, лимонов сок, соев сос и настърган чесън. Божествено е.
Виж целия пост
# 7
И аз разделям на дребни цветчета и го сварявам на пара за 15-20 минути. Правя панировка с яйце, малко мляко, брашно, сол и малко магданоз, смесвам карфиола с панировката и изсипвам с лъжица в тигана.
Виж целия пост
# 8
Почти сварен, яйца и галета поотделно овалвам и така...
Виж целия пост
# 9
Много е вкусно, а не съм очаквала,че от карфиол може да излезе вкусно нещо сготвено. Защото ние така си ядем карфиола - суров!
Виж целия пост
# 10
Измивам карфиола и го разчупвам на по-малки китки. Сварям го малко в подсолена вряща вода, но да се запази целостта , а не да се разваря. Отцеждам.Приготвям си каша панировка с яйце и брашно. Овалвам всяка китка карфиол в панировъчната каша и пържа в сгорещено олио.

същото.
божествено е.
Виж целия пост
# 11
Много е вкусно, а не съм очаквала,че от карфиол може да излезе вкусно нещо сготвено. Защото ние така си ядем карфиола - суров!
Суров аз не знаех, че става за ядене  Laughing
Много често правя задушени зеленчуци и слагам карфиол - грах, моркови (малки морковчета), царевица, карфиол, броколи.
Освен това карфиол правя и на фурна с кашкавал - пак на пара 15-20 мин., после слагам в тава, заливам със сос бешамел и отгоре кашкавал - много го харесваме вкъщи.
А карфиол майка ми прави и напълно натурално пържен и също става много вкусен.
Виж целия пост
# 12
Варя карфиола цял- после го накъсвам.
Панировка: яйца + вода + сол + брашно + индийско орехче + черен пипер
ПП.
Веднъж без да искам го опържих в олио,което беше леко люто и стана божествен
Виж целия пост
# 13
Може ли малко хелп Praynig
С какво да гарнирам панираният карфиол?В смисъл нещо сосче или друго като гарнитура Thinking newsm78
Мнооооого ще съм ви благодарна  bouquet Hug
Виж целия пост
# 14
Обикновенно импровизирам със сосовете.
Може да направиш нещо от рода на :
кисело мляко /+ 1-2 сл.закв.сметана/
сол
черен пипер
магданоз/копър
синьо сирене
................
пасираш
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия