Питанка за миш-маша?

  • 1 505
  • 23
Здравейте!Досега съм правила миш-маш само с пе4ен пипер,но тъй като в момента имам цяла чанта чушки,искам да попитам как да го приготвя с тях.В смисъл как трябва да обработя пипера за да стане така мекичък ,както печеният?Помогнете ми моля!Мерси!  food002
Виж целия пост
# 1
Аз го задушавам в тигана докато омекне напълно  Peace
Виж целия пост
# 2
Аз го задушавам в тигана докато омекне напълно  Peace

Така сигурно става, но не се ли усещат люспите?

Какво ти пречи да си опечеш чушките преди да направиш миш-маша?
Виж целия пост
# 3
Аз пък харесвам миш-маша повече с пресни чушки и въобще с пресни зеленчуци. Люспите не се усещат. Аз нарязвам повече лук и чушки на едро и ги запържвам заедно, докато лукът стане прозрачен (не обичам чушките да са разкашкани, а леко да хрупкат).След това прибавям доматите, оставям да ври малко. Накрая яйцата, натрошено сирене и много магданоз, мммммммм Crazy.
Виж целия пост
# 4
Аз го правйя само от пресни зеленчуци. И не ми пречат люспите на чушките, най-вече заради това ,че и доматите са ми с люспи. Wink
Виж целия пост
# 5
Аз пък харесвам миш-маша повече с пресни чушки и въобще с пресни зеленчуци. Люспите не се усещат. Аз нарязвам повече лук и чушки на едро и ги запържвам заедно, докато лукът стане прозрачен (не обичам чушките да са разкашкани, а леко да хрупкат).След това прибавям доматите, оставям да ври малко. Накрая яйцата, натрошено сирене и много магданоз, мммммммм Crazy.
И аз го правя така!
Виж целия пост
# 6
Аз го правя с печени чушки и белени домати, по-вкусно ми е; не обичам люспите.
Виж целия пост
# 7
... Аз нарязвам повече лук и чушки на едро и ги запържвам заедно, докато лукът стане прозрачен (не обичам чушките да са разкашкани, а леко да хрупкат).След това прибавям доматите, оставям да ври малко. Накрая яйцата, натрошено сирене и много магданоз, мммммммм Crazy.
Peace...правя го по същия начин, но понякога слагам и моркови...  chef
Виж целия пост
# 8
мерси момичета  bouquet
Виж целия пост
# 9
аз пък никога не правя с печени чушки

МИШ МАШ

Виж целия пост
# 10
Направо в тигана! Много рядко правя миш-маш с печени чушки.
Виж целия пост
# 11
Нарязаните чушки се запържват, прибавят се доматите. След като поизври водата се добавя сиренето разбърква се и се слагат яйцата. Сваля се от котлона след като добие кулинарна готовност.
Виж целия пост
# 12
Аз също го приготвям с пресни зеленчуци.Задушавам пиперките и прибавям белени домати.
Виж целия пост
# 13
Въпрос на вкус, аз също не харесвам усещането на люспи. Не ми харесва с пресни. Обожавам миш-маш с печени чушки. Peace
Виж целия пост
# 14
Може да си опържиш чушките в олио - както са цели /махаш им дръжките и семките/.Много са хубави и направо да се ядат със сол, олио и оцет. Стават и за миш-маш. Аз така пържени си ги съхранявам доста време във хладилника/може и във фризера/.
Обичам ги когато са залети със саламура /захар:оцет, 1:1/...отклоних се от Миш-маш-а  ooooh!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия