Има ли значение материалът от който са направени съдовете.....

  • 489
  • 4
Та въпросът ми е има ли значение материалът от който са направени съдовете в смисъл тенджери и тигани  Mr. Green които поставяме на керамичните котлони newsm78
кухнята ни е нова и до сега не ми се е налагало да се замислям а сега да та искам да знам от време понеже още не я ползваме та ако има да започна да си набявам правилните  Mr. Green
Благодаря ви предварително момичета  Hug
Виж целия пост
# 1
Хм, не съм се замисляла...Повечето ми съдове са алпака. Останалите - тефлонови. Емайлирани не ползвам.
Виж целия пост
# 2
ДЕ ВАня благодаря че сподели с мен
ама какво правите останалите бе хора не знаете или няма значени моля ви кажете и вие как процедирате и какво използвате четох някъде ама не си спомням къде  newsm78 че само определен материал може да се поставя newsm78
Виж целия пост
# 3
Ако котлоните са индукционни, тогава само тенджери, на които би залепнал магнит са приложими. Ако не са индукционни, тогава тенджерите не трябва да са бели или светли, нещо такова пишеше в книжката  newsm78 Също така, трябва да се съобрази диаметъра, да не е по-малък от този на нагряващата повърхност на котлона.
Виж целия пост
# 4
Не бива да са алуминиеви. Най-добре да са неръждавейка.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия