За пилешката кожа

  • 6 010
  • 46
Та, има ли фенове на кожичките? Rolling Eyes
Виж целия пост
# 1
Само ако е на печено пиле...и по възможност мнооого хрупкава и препечена Simple Smile
Виж целия пост
# 2
Никога не ям пилешка кожа.
Виж целия пост
# 3
Ям я всякъква нямам претенции а също и трътки  Hug
Виж целия пост
# 4
Не близвам такова нещо  Sick.
Виж целия пост
# 5
Ям само силно препечена,много ми харесва!Но,ако е варена,направо се погнусявам! Sick
Виж целия пост
# 6
От пилето най-обичам кожата Crazy, ама да е препечена  Crazy
Виж целия пост
# 7
Изхвърлям цялата кожа още преди да сложа пилето да се готви. Малко ли мазнотии ядем............
Виж целия пост
# 8
Само печена Peace
Понякога събирам кожата, крилцата и трътките на две-три пилета, овкусявам със соев сос и подправки и пържа.
Виж целия пост
# 9
само препечена  cook

иначе я давам на мъжа ми  smile3534 той няма нищо против -  и трътки обожава  Joy hahaha
Виж целия пост
# 10
Изхвърлям цялата кожа още преди да сложа пилето да се готви. Малко ли мазнотии ядем............

И аз правя така. "Беля" цялото пиле или бутчетата му преди да ги готвя. В много случаи кожата  му не е много добре почистена и има пера. Sick
Виж целия пост
# 11
Не, никога не ям пилешка кожа. Дори я махам преди да го обработвам термично, единствено я оставям когато правя прословутото пиле на сол  Crazy
Виж целия пост
# 12
Ям я...всякак. Най-обичам на печено пиле.
Ям и жалея, защото и сама знам колко неполезна е. Но ми е неустоима, дяволите да я вземат.
Детето спасявам, доколкото мога, като я изяждам сама Grinning
Виж целия пост
# 13
Само печена или пържена.
Виж целия пост
# 14
Детето спасявам, доколкото мога, като я изяждам сама Grinning

Добре се грижиш за детето. Joy Wink
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия