Свински сърца, как?

  • 3 392
  • 6
Момичета, дайте идеи Thinking
Купих свински сърца и сега съм в малка чуденка как да ги сготвя?
Мислех да ги сваря в тенджерата под налягане и после с картофки в пликче във фурната. Но ми се ще и някоя друга идейка в почвече да имам.
Виж целия пост
# 1
На скара или задушени с лук и гъби.
Виж целия пост
# 2
Аз съм ги яла на винен кебап и е много вкусно.Можеш да си го направиш и в тенджерата под налягане. Wink
Виж целия пост
# 3
Трябва да ги свариш , непременно - след това панирай !
Виж целия пост
# 4
Добре сварени и след това панирани или задушени с лук!  chef
Виж целия пост
# 5
Първо ги сварявам.А после или с много лук задушени,или ги пека на скара.
Виж целия пост
# 6
Аз ги окипазих, но ще имам в предвид вашите идеи за друг път Hug
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия