Въпрос за фикс малки тайни за мусака

  • 962
  • 6
Здравейте! Въпроса ми е дали го използвате за овкусяване или като заливка. Веднъж правих мусака с него и според мен се използва като заливка. Да ама като го направих и залях картофите и каймата, той попи между тях и нищо не се получи. Да не би аз да греша някъде?  newsm78 
Виж целия пост
# 1
Веднъж мъжа ми беше правил с него мусака - беше се получило, стоеше като заливка. Но аз по принцип не ползвам такива готови фиксове, защото са пълни с консерванти и Е-та.  Да не би да е трябвало още малко да изври водата при твоята мусака, че така е спаднало надолу?
Виж целия пост
# 2
Аз пък съм супер доволна. И повечето работищи приятелки около мен. Всичко им е вкусно. А специално за мусаката мисля, че има двойна функция- и е заливка и увкусява. И при мен попива надолу, но така става още по- вкусно  Peace Като се замисля, май няма как да не попие поне малко. Все пак това се разбива с вода, не е като другата заливка -гъсто, което да остане отгоре.  Peace
Виж целия пост
# 3
аз ползавх един път и няма да повторя!отврат!! Close
Виж целия пост
# 4
аз ползавх един път и няма да повторя!отврат!! Close
Peace

И на нас не ни хареса ,също попи в мусаката.Поразпитах и мой приятелки,също не са доволни.
Иначе тези за спагетите ги харесахме.
Въпрос на вкус можеби.
Виж целия пост
# 5
Попи в мусаката, а на мен целта ми беше да стане заливка, че там никаква ме няма, аз си овкусявам достатъчно, айде няма нужда от повече ! Stop
Виж целия пост
# 6
Веднъж правих мусака с фикса. Хареса ми, но по принцип аз не обичам дебелата заливка. Усещаше се лека и тънка. Grinning
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия