фондан или марципан?????????????????

  • 2 079
  • 4
Здравейте! От няколко дни чета за тортите   chefи понеже не съм слагала досега покритие не мога да преценя кое е по лесно и добре. newsm78 Ще правя торта със Спондж Боб и ми трябва да покрия правоъгълна торта. Ще съм ви благодарна да ми разясните как стоят нещата с покритията.   bouquet
Виж целия пост
# 1
Ето тукИма много информация,която ще ти е от полза. Peace
Виж целия пост
# 2
Марципанът е паста от бадеми, бяла и има тежък дъх на цианкалии. За дестка торта едва ли ще стане  Crazy
Фонданът е хрупкава захарна глазура.
Виж целия пост
# 3
Блонди Grinning да не си станала брюнетка?
Кога имаш време за 12000 публикации, отличничка Laughing
Виж целия пост
# 4
Готова моделираща маса, това е моят отговор, лесно се работи с нея, става ефектно и не е лоша на вкус.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия