Как се прави крем-супа

  • 3 525
  • 22
Срам не срам,ще ви питам.Тази бялата на цвят супичка дето се слага сирене вътре Embarassedох,как го обясних,дано да сте ме разбрали HugВ детската кухня я приготвят превъзходно и малкия я хапва с кеф,иска ми се да мога да му правя такава супичка в къщи
Виж целия пост
# 1
Ами пасират се всичките зеленчуци.

И малко бульон.  Peace
Виж целия пост
# 2
Ами пасират се всичките зеленчуци.

И малко бульон.  Peace






В супата няма зеленчуци има само надробено сирене,и е бяла на цвят
Виж целия пост
# 3
Може би има кисело мляко, и то я прави бяла.

Но какво може да има вътре ако не зеленчуци?
На какво има вкус?
Виж целия пост
# 4
Това което описваш май не е крем-супа. Не съм сигурна, но мисля че се запържва брашно и после допълваш като бъркаш вода и мляко, масло. Накрая натрошаваш сиренето. Малко си го нагласих, но може и да съм права. Rolling Eyes
Виж целия пост
# 5
Аз правя бяла супа по следния начин. В бульона от едно пиле, сварявам лук и моркови (дребно нарязани), застройвам с яйце и повече кисело мляко или квасена сметана. Добавям сирене преди сервиране.
Погледни и тази http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=21454.0 тема.
Успех  Simple Smile
Виж целия пост
# 6
Мисля, че това търсиш:

Млечна брашнена каша
Продукти: Прясно мляко 200 мл, препечено брашно 20 г, захар 20 г, масло 5 г.
Средна порция  200 г.
Химичен състав: Белтъчини:  8,29, Мазнини:  11,36, Въглехидрати: 44,01, калории:  312.
Приготвяне:
Брашното се препича във фурна до светло златист цвят. След това се разтваря с малко студено мляко (или вода) и прибавя към врящото подсладено мляко при непрекъснато бъркане. Ври 2-3 мин. Снема се от огъня и добавя прясното масло. Същата каша може да се приготви и само с вода
Виж целия пост
# 7
Аз пък си мисля, че за млечна супа питаш...
Аз я приготвям с прясно мляко и ориз
Сварявам  малко ориз и една малка главичка лук нарязана много наситно в малко вода, когато е почти уврял добавям млякото и го оставям да къкри малко за да поеме оризът млякото. Добавям масълце и едно яйце застройка. Това нещо се овкусява със сол или бульон, но за малко дете е по добре сол. Не слагам брашно защото супичката се сгъстява като поври с ориза, а и яйцето също уплътнява. Накрая добавям ситно надробено сирене, захлупвам с капак и  изключвам котлона. Всичките съставки са ми на око, мерки не мога да кажа Embarassed, но става много вкусна, а гореописаното е принципно как се приготвя, може да се варира в рецептата. Прочетох я от книга за детска кухня
Виж целия пост
# 8
Значи,в супичката няма абсолютно нищо освен сирене,има вкус на  фрикасе обаче в течен вариант,как го обясних само Embarassed,давайте идеи,как може да се приготви,тва чудо Praynig
Виж целия пост
# 9
Аз продължавам да твърдя, че това е брашнена каша. Фрикасето се приготвя по същия начин. В нашата млечна кухня също имаше такава супа. Направи я и добави сирене.
Виж целия пост
# 10
Аз продължавам да твърдя, че това е брашнена каша. Фрикасето се приготвя по същия начин. В нашата млечна кухня също имаше такава супа. Направи я и добави сирене.



Мерси за рецептата,ще я пробвам  bouquet
А кога се натрошава сиренето,накрая ли,когато супата вече е готова,но все още топла,или....
Виж целия пост
# 11
Да накрая.
Виж целия пост
# 12
doniboni, открих това, а тук има доста супи.
Виж целия пост
# 13
абсолютно си е пилешка каша със сирене.Лили,а супата ти не може ли да се направи като оризът не се вари предварително,а направо се свари с млякото?по-лесно ми се вижда newsm78
Виж целия пост
# 14
doniboni, открих това, а тук има доста супи.






    bouquet  Ellypr,и тази ще пробвам Hug
Благодаря ви момичета Heart Eyes
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия