За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 41 792
  • 758
# 345
Какво мога да направя с 3 белтъка, без целувки?

Ако си смела: Simple Smile ЯБЪЛКОВ САМБУК

Или СЛАДКИШ „БАКЛАВА”, мазането с жълтък може и да се пропусне.

Виж целия пост
# 346
Благодаря за отговора момичета!А аз кой знае защо си мислех че са едно и също.
Виж целия пост
# 347
Благодаря за отговора момичета!А аз кой знае защо си мислех че са едно и също.

Гюзлеми
с точено тесто

с готови кори


пърленки


Между гюзлемите с точено тесто и пърленките разликата е предимно в начина на печене. Гюзлемите са намазани с мазнина и повече топлинната обработка прилича на пържене, докато пърленките се пекат на сух тиган /плот, печка/, без да са намазани с мазнина. Може след това да ги намажете.
Виж целия пост
# 348
Марчева бях си отбелязала да направя хрозните ореховки преди време като видях за първи път рецептата, но не знам как съм изключила за тях.

ЕваНиколова, labrex записах си в тефтерчето вашите предложения и ще ги осъществя в най-скоро време и ще ви се похваля.

Благодаря ви!
Виж целия пост
# 349
Благодаря за отговора момичета!А аз кой знае защо си мислех че са едно и също.

Гюзлеми
с точено тесто

с готови кори


пърленки


Между гюзлемите с точено тесто и пърленките разликата е предимно в начина на печене. Гюзлемите са намазани с мазнина и повече топлинната обработка прилича на пържене, докато пърленките се пекат на сух тиган /плот, печка/, без да са намазани с мазнина. Може след това да ги намажете.

                                                                 
Това е една много полезна информация за мен! Благодаря, невероятни сте!
Виж целия пост
# 350
Може ли да ми кажете как се прави крем супа от червени чушки Simple Smile Благодаря
Виж целия пост
# 351
Ще правя чийзкейк по тази рецепта от опаковката. Дали ще стане сполучлив? И какъв блат ще му подхожда?


Скрит текст:
Виж целия пост
# 352
Струва ми се, че много дълго се пече - на 180 градуса за час и половина - даже и за кекс е много дълго
ПП. Откъде взе сладкарска извара? Моля те, напиши дали е добра
Виж целия пост
# 353
ОТ Лидл е сладкарската извара. Казват, в темата, че е хубава. Не била подсладена.


Poni69
Не са много, има такива с печене 4-6 часа.
Виж целия пост
# 354
Струва ми се, че много дълго се пече - на 180 градуса за час и половина - даже и за кекс е много дълго
ПП. Откъде взе сладкарска извара? Моля те, напиши дали е добра
Също се интересувам къде се предлага сладкарска извара. Благодаря!
Виж целия пост
# 355
Тази извара е от Лидъл и е хубава.
Виж целия пост
# 356
Струва ми се, че много дълго се пече - на 180 градуса за час и половина - даже и за кекс е много дълго
ПП. Откъде взе сладкарска извара? Моля те, напиши дали е добра

Струва ми се, че много дълго се пече - на 180 градуса за час и половина - даже и за кекс е много дълго
ПП. Откъде взе сладкарска извара? Моля те, напиши дали е добра
Също се интересувам къде се предлага сладкарска извара. Благодаря!

Сладкарската извара е от Лидл /да отговоря на въпроса към мен, нищо че са ме изпреварили с отговора Hug/. За първи път купувам и даже не съм я отворила още. Ще пиша допълнително какво представлява.
По моята чуденка с блата - какъв да направя? Кексово тесто или друго? Помагайте, моля Hug
Виж целия пост
# 357
Имам гъби, горски и мисля да ги изсуша. После как ще ги ползвам? До сега не съм сушила или използвала сушени гъби.
Виж целия пост
# 358

Сладкарската извара е от Лидл /да отговоря на въпроса към мен, нищо че са ме изпреварили с отговора Hug/. За първи път купувам и даже не съм я отворила още. Ще пиша допълнително какво представлява.
По моята чуденка с блата - какъв да направя? Кексово тесто или друго? Помагайте, моля Hug

тук всеки отговаря  на въпрос, щом може Simple Smile Не се знае колко е спешно. Wink
А за блата -  щоме  извара, направи си блат за чийзкейк - смлени фино бисквити, със или беш разтопен шоколад + масло. Ако няма да слагаш шоколад -  малко прясно мляко, или сметана, за спойка. Може и фино смлени ядки да добавиш. Притискаш силно към основата да се спои добре блата.
Виж целия пост
# 359

Сладкарската извара е от Лидл /да отговоря на въпроса към мен, нищо че са ме изпреварили с отговора Hug/. За първи път купувам и даже не съм я отворила още. Ще пиша допълнително какво представлява.
По моята чуденка с блата - какъв да направя? Кексово тесто или друго? Помагайте, моля Hug

тук всеки отговаря  на въпрос, щом може Simple Smile Не се знае колко е спешно. Wink
А за блата -  щоме  извара, направи си блат за чийзкейк - смлени фино бисквити, със или беш разтопен шоколад + масло. Ако няма да слагаш шоколад -  малко прясно мляко, или сметана, за спойка. Може и фино смлени ядки да добавиш. Притискаш силно към основата да се спои добре блата.

Даа, разбира се, но ако не отговоря не е възпитано от моя страна Hug, затова потретих.
С такъв блат от бисквити мога ли да пека чийзкейка? /не съм правила, за първи път ще ми е/
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия