За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 27 846
  • 743
# 735
Имам 2-3 кг пачи крак. Как е удачно да ги замразя - сурови, бланширани или сотирани с масло?
Виж целия пост
# 736
Имам около килограм люти чушки рибка.
Искам да ги направя пукани и в малки бурканчета…,но какво друго се слага?
 Моля за някоя лесна рецепта?
..нямам копър,магданоз…
имам чесън,моркови,оцет…
Виж целия пост
# 737
Doli , пукани или пържени ( така ще ползваш и олиото), топли слагаш в бурканите, чесън и моркови, сол и захар и заливаш с горещ оцет.  По лъжичка горещо олио и затваряш.
 BOSS SAMORAI, бланширани, когато ще ги ползваш - без да размразяваш сотираш в масло или каквато друга топлинна обработка решиш.
Виж целия пост
# 738
Имам около килограм люти чушки рибка.
Искам да ги направя пукани и в малки бурканчета…,но какво друго се слага?
 Моля за някоя лесна рецепта?
..нямам копър,магданоз…
имам чесън,моркови,оцет…

Напълно достатъчни са тези продукти. Правила съм по тази рецепта, чудесни стават и без магданоз - https://www.supichka.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D0%B5%D1%82%D0%B0
Виж целия пост
# 739
Аз сложих едни ребърца в пепси и после ги грилнах . Нещо прекалено сладни за моя вкус. Не ми хареса особено Sad
Виж целия пост
# 740
Аз сложих едни ребърца в пепси и после ги грилнах . Нещо прекалено сладни за моя вкус. Не ми хареса особено Sad
Полей ги с малко лимонов сок, за баланс.
Виж целия пост
# 741
Аз сложих едни ребърца в пепси и после ги грилнах . Нещо прекалено сладни за моя вкус. Не ми хареса особено Sad

Странно, при мен почти не се усеща сладкото, когато ги правя така (не съм любител на сладкото, но така ми харесват).
Виж целия пост
# 742
Заповядайте в новата тема, моля!  https://www.bg-mamma.com/?topic=1591267
Виж целия пост
# 743
Търся рецепта за бисквитена торта с Нутела, с която вкуса максимално се доближава до тази на Happy.
Ако някой е имал сполучлив опит, моля да сподели, Искам да зарадвам детето.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия