За фризера

  • 8 012
  • 67
# 60
Момичета едно въпрос че от мен,понеже за първи път мисля да сложа патладжан не знам как ще е по добре с кората или без и да го осоля ли  newsm78
Аз замръзявам само печени, обелени в пликчета за кьополу. Пробвах мин.год. на кубчета, сурови за гювеч, но станала мн жилави.
Виж целия пост
# 61
Моля Ви споделете какво и как замразявате във фризера


 newsm78Как замразявате ГЪБИ? newsm78
   Мия, подсушавам леко /по-скоро оставям ги да изсъхнат сами за няколко часа/ и или ги режа на филийки или ги слагам цели. Имам целогодишно.
Виж целия пост
# 62
Моля Ви споделете какво и как замразявате във фризера


 newsm78Как замразявате ГЪБИ? newsm78
   Мия, подсушавам леко /по-скоро оставям ги да изсъхнат сами за няколко часа/ и или ги режа на филийки или ги слагам цели. Имам целогодишно.

много лесно newsm10 Благодаря
Виж целия пост
# 63
Аз току що си направих 2 кутийки с нарязани на дребно чушка и морков.Слагам в кутийки и магданоз,копър,грах
Виж целия пост
# 64
Изчетох цялата тема,ама никъде не видях някой да замразява зеле Thinking Нали сега е периода на зелето и се чудя по какъв начин да го замразя,страхувам се,че ако го сложа така нарязано в пликчета,ще почернее Rolling Eyes
Виж целия пост
# 65
sladka_blondinka, за какво ще хабиш място  newsm78 Прясно зеле има цяла зима на пазара.
Виж целия пост
# 66
Освен всичко, изброено дотук - замразявам и лозови листа за сърмички. Бланширам ги за 3 минутки, после слагам по 25-30 листа в торбичка, толкова ни стигат за тенджерката  Laughing
Виж целия пост
# 67
sladka_blondinka, за какво ще хабиш място  newsm78 Прясно зеле има цяла зима на пазара.
Да,ама нали сега му е сезон и е евтинко,та да използвам Blush
Иначе във връзка с темата да кажа,че замразявам предимно месце,печени пиперки,грозде Whistling
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия