Няма ограничение в бройките. На когото колкото му се иска
Желателно е скарата да има отделение с плоча - там ще се правят гъбите,
морковите, лукът и кис. краставички. Всичките трябва да са нарязани на
тънки ивици. Може да ги сложите поотделно, а може и заедно като добавите малко олио, черен пипер и сол. Обръщайте ги колкото се може по-често. Останалите продукти през това време са на скарата - задължително трябва да ги намажете с четчица с малко олио и от време на време да ги поръсвате с вода. Ако нямате плоча не пречи - просто ги нарежете по едро и ги правете като тиквичките и патладжана. Най-важното е да не сте изгладнели много докато ги правите, защото е хубаво да ги оставите всичките в една тенджера за около 30 минути - ако има и някоя мръвка с тях ще стане още по-добре